Kádtöltő csaptelep javítása Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kádtöltő csaptelep javítása? Válaszd a legjobbat! Találd meg a tökéletes szakembert a Qjob-on! Korrekt árak - 7400-14000 Ft/db. Az összes szakemberünk Miskolcon elérhető! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Nincs probléma! Oszd meg velünk a feladatodat, és a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatokkal! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz tőlük. Az árak a javítás mértékétől függnek, de garantáljuk, hogy a legkorrektebb árakat kapod tőlünk. Ne habozz, válassz minket, és bízd ránk a kádtöltő csaptelep javítását! Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES!

16 szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását most online

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a kádtöltő csaptelepek javítását Miskolcon!

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

WC dugulásának elhárítása, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása. Hívjon minket!

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható, korrekt. Csak ajánlani tudom. :)

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Kádtöltő csaptelep javítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert és szerezd meg a kiváló kádtöltő csaptelep-javítás szolgáltatásunkat! Érkeznek azonnali ajánlatok a helyi, megbízható szakemberektől. És ami még jobb – ez az ajánlat teljesen INGYEN van és NEM kötelez semmire! Kattints most, és javítsd ki a problémát perceken belül!

Egy szakember, aki elvégzi a kádtöltő csaptelep javítását, kádtöltő csaptelep javítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi ideig tart a kádtöltő csaptelep garanciája?

A kádtöltő csaptelep garanciája általában 2-5 év között változik a gyártótól és a modelltől függően. Ajánlott azonban a gyártó által meghatározott karbantartási útmutatót követni, hogy a garancia érvényben maradjon. Általában a csaptelepek ára 10 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú kádtöltő csaptelep ajánlott egy modern stílusú fürdőszobához?

Egy modern stílusú fürdőszobához legjobban egy falra szerelhető, egykaros kádtöltő csaptelep illik, mint például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan kádtöltő csaptelep, amely ára kb. 30 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen okokból lehet, hogy a kádtöltő csaptelep nem áll le teljesen?

A kádtöltő csaptelep nem áll le teljesen általában a csaptelep szelepeinek kopásából vagy a tömítések elhasználódásából adódik. A javítás általában magában foglalja a szelepek vagy tömítések cseréjét. A javítás költsége általában 10 000-20 000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepről van szó. Ajánlott szakemberrel végeztetni a javítást.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért folyik a kádtöltő csaptelep a zuhanyzózó körül?

Valószínűleg a zuhanyzózó tömítése szivárog. Ajánlott megvizsgáltatni a tömítést, és ha szükséges, kicserélni azt. Az átlagos tömítési költség Magyarországon körülbelül 10 000 forint.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Miskolcon