WC szerelés Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés? Válassz a legjobb szakembereink közül Miskolcon! Több mint 90 vízvezeték szerelőnk közül választhatsz, árak 10700-20100 Ft/db között, valós árajánlatokkal és véleményekkel. Azonnali segítséget kapsz, ha a Qjob-on keresel szakembert! Oszd meg velünk a feladatot és mi megtaláljuk neked a megfelelő szakembert. Összehasonlíthatod a profilokat, visszajelzéseket olvashatsz és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. És a legjobb? Mindez DÍJMENTESEN! Áraink függnek a feladat bonyolultságától, de garantáltan a legjobb áron kapsz minőségi szolgáltatást. Ne habozz, próbáld ki most!

16 vízvezeték szerelő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Gárgyán

Gárgyán

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Miskolcon!

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • WC szerelés

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • WC szerelés

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Duguláselhárítás szakembertől, professzionális gépekkel, mi nem használunk csőgörényt. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében. Kamerás duguláselhárítás.

  • WC szerelés

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek ki a megadott időpontra és nem vették fel a telefont.

Benedek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért zajos a WC öblítése?

A WC öblítése zajos lehet, ha a tartályban lévő víznyomás magasabb, mint amire szükség van az öblítéshez. Ezt a problémát könnyen orvosolhatjuk a tartályban lévő vízszint csökkentésével, amely általában egy leeresztő szelepen keresztül történik. Ha továbbra is zajos az öblítés, akkor javasoljuk a tartályban található alkatrészek ellenőrzését és cseréjét, például a leeresztő szelep vagy a töltő szelep cseréjét. Általában ezek az alkatrészek 1000-5000 forint közötti áron kaphatóak.

Olvas

Gyakori kérdés

Ki segít a WC meleg vízproblémáinak megoldásában a fürdőszobában?

A melegvízellátás problémáinak megoldására a fürdőszobában a legjobb megoldás egy villanybojler telepítése. Az Ariston Velis Evo villanybojler 50 literes kivitelben 80 000 forint körüli áron elérhető és rendkívül hatékony megoldást nyújt a melegvíz-ellátás problémáira. A telepítését azonban szakemberre kell bízni.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: WC javítása vagy cseréje?

Ha a WC problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor a javítás a gazdaságosabb megoldás. Azonban, ha a WC már elavult és gyakran okoz problémákat, akkor a cseréje javasolt lehet. Az árak változóak, de általában a WC javítása olcsóbb, míg a cseréje drágább lehet, főleg ha új vízvezeték kiépítésre is szükség van. Azonban, hosszú távon a cseréje érdemesebb lehet, mivel az új WC-k általában energiatakarékosabbak és tartósabbak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a WC szivárgásának forrása?

A WC szivárgásának forrása általában a tartályban vagy a csőrendszerben található. Ajánlott szakember segítségét kérni a probléma megoldásához. Az árak változóak lehetnek a javítás típusától és a szakember árától függően.

Olvas