Dömötör wc tartály javítása Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Dömötör WC tartály javítása - Válassz a 102 vízvezeték szerelőnk közül! Korrekt árak - 6 000-11 300 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú tartályról van szó. Találd meg a legjobb szakembereket Miskolcon! Nincs ötleted, hogyan találj megbízható szakembert a Qjob-on? Ne aggódj, mi segítünk! Csak add meg a feladatot, és szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldják a problémát! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz. Mindez teljesen ingyenes! Ne hagyd, hogy a WC tartályod problémái továbbra is bosszúságot okozzanak! Válaszd a Qjob-ot, és találd meg a legjobb szakembereket Miskolcon!

15 szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást most online

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítási szolgáltatást Miskolcon!

Éjjel nappal. Profi szakemberek. Tiszta munka végzés non stop. A munkánkra garanciát vállalunk.

  • Dömötör wc tartály javítása

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Hívtak mielőtt odaértek. Az előre megbeszélt időpontban jött a szaki. Elmondták mi a teendő. El tudtam őket érni telefonon! Hálás vagyok!

Zsolt
2 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Dömötör wc tartály javítása

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
3 éve

Kazincbarcika Sajószentpéter Edelény Putnok Miskolc Ózd területeken és vonzáskörzetükben. Wc mosogató mosdó kád zuhanytálca akna duguláselhárítás csatornatisztítás.

  • Dömötör wc tartály javítása

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ingatlanunk teljes gépészeti kivitelezését végezték. Padlófűtés, radiátorok, kazán, vízteres kandalló, szennyvíz elvezetés, konyhai gépek mosogatógép, tűzhely beszerelése és mindezek engedélyezése. Azóta több esetben is a segítségünkre voltak. Az egyik ilyen emlékezetes eset a karácsony előtt egy nappal bekötött új mosogatógép volt. 15 év után a gázkazánunk cseréjét is rájuk bíztuk, amit határidőre precízen végeztek. Szintén mindent rájuk bíztunk a kémenybelelés szervezését, ugyan így a hivatalos engedélyezést is. Precíz pontos munkavégzés teljes körű ügyintézés volt. Örülünk, hogy nem ment minden jó szakember külföldre és számít a kölcsönös bizalom. Köszönet az eddig elvégzett munkáért és hozzáállásért. Bátran ajánlom.

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj WC tartály javító szakembert és recezz azonnal árajánlatokat! Helyi, ellenőrzött szakemberek percek alatt reagálnak INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítási szolgáltatást, dömötör wc tartály javítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik wc tartály típus a legjobb választás a Dömötör wc tartály cseréjéhez?

A legjobb választás a Geberit Sigma 8cm tartály lenne, amelynek ára átlagosan 40 000 forint körül van. Ez a tartály kiváló minőségű és hosszú élettartamú, valamint könnyen telepíthető és karbantartható.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem jön meleg víz a Dömötör wc tartályból?

Valószínűleg a Dömötör wc tartályban lévő melegvíz-előállító rendszer meghibásodott, és szakszerű javításra van szükség. Ajánlom a Dömötör wc tartály szakszervizét, ahol az átlagos javítási díj 10 000 forint körüli.

Olvas

Népszerű kérdés

Ki tud tanácsot adni a megfelelő Dömötör wc tartály kiválasztásában?

A megfelelő Dömötör wc tartály kiválasztásához javasoljuk a Dömötör Duo Plus 3/6 literes tartályát, melynek ára átlagosan 25 000 forint. Ez a tartály két mennyiségű vízhasználatot tesz lehetővé, így környezetbarát és takarékos megoldás. További információért kérjük, látogasson el a Dömötör honlapjára.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy állítsam be a Dömötör wc tartály öblítési időt?

A Dömötör wc tartály öblítési idejének beállításához először is meg kell találni a tartályban található öblítő szelepet. Ez általában a tartály alján található. A szelep beállításához általában egy csavarhúzóra van szükség. A Dömötör wc tartály öblítési idejét általában 6 és 9 másodperc között lehet beállítani. Ha további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy forduljon a Dömötör ügyfélszolgálatához.

Olvas