WC tartály szerelése Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály szerelése: Válassz 99 vízvezeték szerelő közül, 8200-15500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a wc tartály szerelése! Keresed a legmegfelelőbb szakembert a WC tartály szereléséhez? Ne aggódj, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik árajánlataikkal azonnal felkeresnek téged! A Miskolcon környezetében elérhető szakembereink profilként, visszajelzések alapján és további információkkal segítenek a döntésben! Az árak 8200-15500 Ft/db között változnak, az ár függ a feladat nehézségétől. Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot most, hogy DÍJMENTESEN segíthessünk neked a legjobb szakember kiválasztásában!

15 szakember, aki végzi a wc tartály szerelését most online

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartályok szerelését Miskolcon!

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Szolgáltatások: Fővezeték, WC dugulás, Mosogató, Mosdó.

  • WC tartály szerelése

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!!

Andor
2 éve

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Olcsó duguláselhárítás Budapesten és. Pest megyében.

  • WC tartály szerelése

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Úgy néz ki jól működnek a felszerelt vízórák, a szerelő időben jött szakszerű és gyors volt

Dénes
3 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • WC tartály szerelése

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert a wc tartály szereléséhez, és percek alatt kapj ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait INGYEN! Semmi kötelezettség, csak a legjobb szolgáltatás. Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály szerelését, wc tartály szerelése közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: víztakarékos WC tartály vagy hagyományos WC tartály?

A víztakarékos WC tartály a jobb választás, mivel jelentősen csökkenti a vízfogyasztást és hosszú távon pénzt takarít meg. Például, a Geberit víztakarékos WC tartályának ára 30 000 forint, míg a hagyományos WC tartály ára 20 000 forint körül van. Azonban, a víztakarékos WC tartályok ára magasabb lehet, de az idővel megtakarított pénz és a környezetvédelem miatt megéri az árát.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos azonnal megjavítani a WC tartály csepegését?

Azonnali WC tartály csepegés javítás szükséges, mivel a víz állandó csepegése pazarló és drága lehet. A legtöbb WC tartály csepegés okozója a tömítés hiánya, amely könnyen és olcsón pótolható. Ha azonban hosszabb ideig hagyjuk a csepegést, akkor a tartály belsejében vízkő és rozsda keletkezhet, ami súlyosabb problémákat okozhat és drágább javítást igényelhet. Ezért javasoljuk, hogy azonnal hívjon szakembert, ha észleli a WC tartály csepegését.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: víztakarékos WC tartály vagy hagyományos WC tartály?

A víztakarékos WC tartály a jobb választás, mivel lehetővé teszi a vízfelhasználás csökkentését akár 50%-kal is. Az árak változóak, ám átlagosan a hagyományos tartályok ára 10 000-15 000 forint, míg a víztakarékos tartályoké 20 000-30 000 forint között mozog. Azonban hosszú távon a víztakarékos megoldás megtérülhet a vízdíj és a szennyvízkezelési költségek csökkenése révén.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy WC tartály alkatrészének cseréje?

Egy WC tartály alkatrészének cseréje általában 10 000 és 20 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú alkatrészt kell beszerezni és mennyire bonyolult a beépítés folyamata. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a cseréhez.

Olvas