Wc tartály bekötése Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály bekötése: Válassz a 103 vízszerelő közül, árak 2400-4500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket Miskolcon a WC tartály bekötéséhez! Keresel szakembert a WC tartály bekötéséhez Miskolcon? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES! Az árak 2400-4500 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú WC tartályt szeretnél bekötni. Az árak tartalmazzák a szakember munkadíját és az anyagköltséget is. Ne habozz, bérelj fel egy szakembert a WC tartály bekötéséhez még ma!

15 wc tartály csatlakoztatása most online

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Róbert

Róbert

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartályok csatlakoztatása Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Wc tartály bekötése

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
3 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Wc tartály bekötése

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
3 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyorsan és megbízhatóan, Önhöz igazodva. Ha már nagy a baj ne kelljen mérgelődnie más bosszantó dolgok miatt, mi segítünk.

  • Wc tartály bekötése

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan megbízható, gyors, pontos. Külön köszönet a hirtelen munka elvállalásáért karácsony előtt. Csak jót tudok mondani róluk, így bátran keressétek víz, gáz, fűtés ügyben! :)

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály csatlakoztatás szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, hiszen az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy wc tartály csatlakoztatása, wc tartály bekötése közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen víztakarékos funkciókat kínál a wc tartály?

A legtöbb víztakarékos wc tartályban megtalálható funkciók közé tartozik a két mennyiségű öblítés, amely lehetővé teszi a kisebb mennyiségű víz használatát a kevesebb szennyeződés eltávolításához, valamint a csendes üzem, amely csökkenti a víznyomást és a zajszintet. A Grohe víztakarékos wc tartályai árban 20 000-30 000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen vízmennyiséget használ a wc tartály öblítésekor?

A legtöbb wc tartály átlagosan 6-9 liter vizet használ az öblítéshez. Azonban ma már kaphatók olyan tartályok is, amelyek kevesebb vizet használnak, például az EcoSmart típusok, amelyek mindössze 3-4,5 liter vizet használnak öblítésre. Ezek ára általában magasabb, mint a hagyományos tartályoké.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a wc tartály öblítési időzítője?

A wc tartály öblítési időzítője általában a tartály belsejében található, ahol az öblítővíz mennyiségét és időzítését lehet beállítani. Az árak és a pontos helyszín változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú és milyen márkájú a wc tartály. Ajánlott a gyártó honlapján vagy a szaküzletben tájékozódni.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály öblítési gombja?

A wc tartály öblítési gombja általában a wc-csészén található. Azonban vannak olyan modellek, amelyek a falon kívül helyezkednek el, ilyen például a Geberit Sigma50, amelynek ára kb. 30 000 forint. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a gomb elhelyezkedése a wc típusától függően változó lehet.

Olvas