WC beszerelése Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC beszerelés Qjob-on: Találd meg a legjobb vízszerelőt 103 szakember közül, 8200-15300 Ft/db áron! Válaszd a valós árajánlatokat és véleményeket alapul véve! Bérelj fel Miskolcon környezetében a legjobb szakembereket a WC beszereléséhez! Nem tudod, hogyan találj szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot, és a Miskolcon elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! A szakemberek profiljait összevetheted, tanulmányozhatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél! Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Az árak 8200 és 15300 Ft között változnak, attól függően, hogy milyen típusú WC-t szeretnél beszereltetni.

15 szakember most online

János

János

erdekel.

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

11200 - 21000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • WC beszerelése

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón

  • WC beszerelése

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló padlófűtés osztó csere.

Marcel
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rejtett költségek nélkül.

  • WC beszerelése

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, korrektek

Géza
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc beszerelése közben Miskolcon