Wc tartály javítás Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válassz 97 vízszerelő közül, 6200-11600 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a WC tartály javítására! Szeretnél megbízható és profi szakembereket találni a WC tartály javításához Miskolcon és környékén? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek megoldani a problémádat! A szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntést hozol. Az egész folyamat pedig DÍJMENTES, így semmilyen kockázatot nem vállalsz! Ne hagyd, hogy a WC tartály problémája eluralkodjon az életeden, bérelj fel a Qjob-on megbízható szakembereket, és élvezd a gyors és hatékony megoldást! Áraink 6200-11600 Ft/db között változnak, az árak pedig attól függnek, hogy milyen típusú WC tartályt kell javítani. Ne habozz, válassz minket, és élvezd a minőségi szolgáltatást!

14 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Miskolcon!

Víz-Fűtésszerelő. Csőszerelés szerelés. Csőtörés hibaelhárítás. Vizszerelés.

  • Wc tartály javítás

    3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nem a megadott helyen van az iroda hanem 2 kerülettel arrébb.

Lajos
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rövid határidő.

  • Wc tartály javítás

    6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó munka, jó áron.🔧🛠️😊

Pál
2 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is fix árakkal.

  • Wc tartály javítás

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nem jött el felmérni a munkát. Pedig telefonon megbeszéltük. Én azt is megértem ha nem ért rá de azt viszont jelezni kellett volna. Már a telefonba is elég flegma volt.

Gyula
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem működik megfelelően az wc tartály vezérlő gombja?

Valószínűleg a wc tartály vezérlő gombja meghibásodott vagy elöregedett. A legjobb megoldás az lenne, ha cserélné a gombot egy újra. Általában az ilyen gombok ára 1000-2000 forint között van, azonban a pontos ár a gyártótól és a boltól függően változhat. Ha nem értesz a szereléshez, javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki segít a gomb cseréjében.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel történő vízkőtelenítővel?

A szakemberrel történő vízkőtelenítés a jobb választás, mivel az otthoni wc tartály vízkőtelenítők általában nem hatékonyak és csak átmeneti megoldást jelentenek. A szakember által végzett vízkőtelenítés tartósabb és hatékonyabb, általában 10 000-20 000 forintba kerül.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok online útmutatót wc tartály javításhoz?

Az online útmutatók között a legmegbízhatóbb forrás a wc tartályok javításához a DIY Network oldala, ahol részletes lépéseket és képeket találhat a javításhoz. Ha az alkatrészekre is szüksége van, ajánlom a Home Depot webáruházát, ahol a Fluidmaster WC tartály javító szettje $9.98-tól elérhető.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes ellenőriztetni a wc tartály hideg vízproblémáit?

A wc tartály hideg vízproblémáit érdemes ellenőriztetni évente legalább egyszer, vagy ha tapasztalhatóak rendellenességek, mint például a víznyomás változása vagy a vízszint lassú csökkenése. Az ellenőrzés során javasolt a tartály tömítéseinek és a vízszivattyúnak az állapotát is ellenőrizni. Az ellenőrzés díja általában 10 000-15 000 forint között van.

Olvas