Falba építhető wc tartály javítása Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítása falba építhető módon? Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb vízvezeték szerelőt Miskolcon! Korrekt árak 7300-13700 Ft/db között, attól függően, hogy milyen típusú tartályt kell javítani. Keress minket és ossz meg velünk a feladatot, hogy azonnal megkeressük az elérhető szakembereinket árajánlataikkal. Összevetheted a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a WC tartály javítását falba építhető módon!

15 wc tartály javítója most online

István

István

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Tamás

Tamás

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7900 - 14900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Falba építhető wc tartály javítása

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
3 éve

Duguláselhárítás szakembertől, professzionális gépekkel, mi nem használunk csőgörényt. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében. Kamerás duguláselhárítás.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek ki a megadott időpontra és nem vették fel a telefont.

Benedek
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a szivárgó wc tartály azonnali kijavítása?

A szivárgó wc tartály azonnali kijavítása fontos, mivel nemcsak pazarolja a vizet, hanem növeli a vízdíjat is. Egy átlagos szivárgó tartály akár 200 liter vizet is elpazarolhat naponta, ami éves szinten több ezer forintos többletköltséget jelenthet a vízdíjban. Ráadásul a szivárgó tartály okozta folyamatos nedvesség kedvező környezetet teremt a penész és a baktériumok szaporodásához, ami egészségügyi kockázatot jelenthet a lakók számára. Azonnali javítással elkerülhetők ezek a problémák, és hosszú távon jelentős megtakarítás érhető el.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú töltőszelep használata javasolt egy víztakarékos wc tartályhoz?

A legjobb választás egy víztakarékos wc tartályhoz a Fluidmaster 400AH PerforMAX töltőszelep, melynek ára átlagosan 3500 forint. Ez a szivárgásmentes, csendes és hatékony töltőszelep könnyen telepíthető és karbantartható.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy wc tartály töltőszelepének cseréje?

Általában a wc tartály töltőszelepének cseréje átlagosan 3000-5000 forintba kerül, azonban ennek az ára változó lehet az adott márkától és típustól függően. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és elkerüljük a további problémákat.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért lehet hangos a wc tartály, és hogyan lehet ezt megoldani?

A wc tartály hangos működése általában a víznyomás vagy a tömítési problémák miatt alakul ki. A megoldás érdekében ellenőrizni kell a vízszintet, a tömítéseket és a víznyomást. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor javasoljuk a tartály lecserélését. A legtöbb tartály ára általában 10 000 és 20 000 forint között van.

Olvas