Beépített wc tartály javítása Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a Qjob 98 vízszerelője közül! Korrekt árak 7800-14600 Ft/db-ig. Találd meg Miskolc legjobb szakembereit! Nem tudod, hogyan kezdj neki a keresésnek? Ne aggódj, mi segítünk! Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a problémád megoldásában. A szakemberek profilját összehasonlíthatod, a visszajelzéseket tanulmányozhatod, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az egész folyamat DÍJMENTES! Árak 7800-14600 Ft/db-ig változhatnak, az ár azonban attól függ, hogy milyen típusú tartályt kell javítani. Ne habozz, találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on!

15 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Miskolcon!

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Beépített wc tartály javítása

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Beépített wc tartály javítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Beépített wc tartály javítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes a wc tartály alkatrészeit cserélni?

A wc tartály alkatrészeit javasolt cserélni, ha tapasztalhatóak a következő problémák: a víz nem töltődik fel teljesen vagy túl lassan, a víz szivárog a tartályból, a leeresztő gomb nehezen működik vagy nem zár rendesen. Az árak változóak, de általában a cserélendő alkatrészek ára 1000-5000 forint között mozog. Ajánlott szakemberrel végeztetni a cserét.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: beépített wc tartály vagy hagyományos wc tartály?

Az beépített wc tartály a jobb választás, mivel takarékosabb vízhasználatot tesz lehetővé és esztétikusabb megjelenést biztosít a fürdőszobában. Az ára általában magasabb, de hosszú távon megtérülő befektetésnek tekinthető.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a wc tartálytakaró és díszburkolat?

A wc tartálytakaró és díszburkolat fontos szerepet játszik a fürdőszoba esztétikájában és higiéniájában. A Geberit Duofix Sigma tartálytakaró és díszburkolat kombinációja például nem csak elegáns megjelenést biztosít, de könnyen tisztán tartható és a tartályhoz való hozzáférést is megkönnyíti. Az áruk általában 30 000-40 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen alkatrész a leggyakrabban hibás a beépített wc tartályban?

A leggyakoribb hiba a beépített wc tartályban a tömítés meghibásodása, amelynek cseréje általában 2000-3000 forintba kerül. Ezen kívül előfordulhat a leeresztő szelep vagy a vízszint-szabályozó hibája is, amelyek cseréje általában 4000-5000 forintba kerül. Ajánlott a minőségi alkatrészek használata a tartós javítás érdekében.

Olvas