Wc tartály vízmennyiség beállítása Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály vízmennyiség beállítása? Válassz a Miskolcon elérhető 98 vízvezeték szerelő közül és élvezd a korrekt árakat, amelyek 6600-12300 Ft/alkalom között változnak. Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és élvezd a könnyű megoldást! Oszd meg velünk a feladatot és a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az egész folyamat díjmentes! Az árak attól függnek, hogy milyen típusú WC tartályról van szó. Ne habozz, válassz minket és élvezd a könnyű megoldást!

15 szakember most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Tamás

Tamás

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

8900 - 16700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rövid határidő.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó munka, jó áron.🔧🛠️😊

Pál
2 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc tartály vízmennyiség beállítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály vízmennyiségének beállítása szakember segítségével?

Általában a wc tartály vízmennyiségének beállítása szakember segítségével körülbelül 10 000-15 000 forintba kerül Magyarországon. Az ár azonban változhat a szakember tapasztalatától, a munka nehézségétől és a régióban alkalmazott árak változásától függően. Ajánlott megkeresni több szakembert és árajánlatot kérni a pontos költségek meghatározásához.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet növelni a wc tartály vízmennyiségét otthon?

A wc tartály vízmennyiségének növelése érdekében otthoni körülmények között javasoljuk a tartályba helyezett víztakarékos betétek eltávolítását, valamint a tartályban található úszó magasságának növelését. A Geberit Impuls 280 tartálytöltő szeleppel és dupla mennyiségű öblítéssel ellátott tartályokat ajánljuk, amelyek ára általában 20 000-25 000 Ft körül van. Azonban, fontos megjegyezni, hogy a vízmennyiség növelése nem csak a vízfogyasztást növeli, hanem a vízdíjat is, így érdemes mérlegelni a költségeket és a környezeti hatásokat is.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy lehet csökkenteni a wc tartály vízfogyasztását otthon?

Az otthoni wc tartály vízfogyasztásának csökkentése érdekében javasoljuk a víztakarékos WC tartályok használatát, mint például a Geberit Duofix UP320 vagy a Grohe Rapid SL. Ezek a tartályok lehetővé teszik a vízfogyasztás akár 3-4,5 literre való csökkentését is. Ezen kívül érdemes ellenőrizni a WC beállításait, például a vízszintet és a töltő szelepet, hogy optimális legyen a vízfogyasztás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy lehet csökkenteni a wc tartály vízfogyasztását konyhában?

A wc tartály vízfogyasztásának csökkentése érdekében javasoljuk a víztakarékos WC tartályok használatát, mint például a Geberit Sigma cserélhető betétes WC tartály, amelynek ára körülbelül 30 000 forint. Továbbá ajánlott a WC tartályban lévő vízszint szabályozása, amelyet könnyen elvégezhet a tartályon található úgynevezett "úszó" állításával. Ezzel akár 30% -kal is csökkentheti a vízfogyasztást.

Olvas