Mosdó beépítése Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Egyedi mosdó beépítési szolgáltatásunkkal nem csak egy szakemberre van szükséged, hanem egy élményre, amely megfelel az elvárásaidnak. Célunk, hogy egyedi élményt nyújtsunk minden egyes ügyfelünknek, akiknek fontos a minőség és az egyediség. Bízz bennünk, hogy a kiváló minőségű anyagokból és a szakértői munkánkból egyedi és stílusos mosdót készítsünk neked otthonodba. Az áraink a beépítés méretétől és a választott anyagtól függnek, de garantáljuk, hogy a vásárlóink mindig a legjobb ár-érték arányt kapják. Ne habozz, hogy kérj egyedi árajánlatot tőlünk még ma!

16 szakember most online

Norbert

Norbert

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

10200 - 19100 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Kiszállás 1 órán belül.

  • Mosdó beépítése

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szuper .. Megbízható. Tökéletes!! 😊

Mihály
egy éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Mosdó beépítése

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
egy éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Mosdó beépítése

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Miskolcon

Kérdések és válaszok