Mosdó szerelés Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Szerezz magadnak kényelmet a fürdőszobádban! Hívj minket most, hogy megoldjuk mosdó szerelési problémáidat! Tapasztalt szakembereink garantáltan professzionális munkát végeznek, így fürdőszobád már egy pillanatra sem lesz zárva. Áraink versenyképesek, a mosdó szerelési árak 10 000Ft-tól indulnak és a felmerült problémák függvényében változnak. Ne várj tovább, hívj minket és élvezd a fürdőszoba kényelmét, amit megérdemelsz!

14 szakember szükséges a mosdó szereléséhez most online

László

László

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Balázs

Balázs

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdók szereléséhez Miskolcon!

Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Mosdó szerelés

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal. Hívjon, ha eldugult. Éjjel-Nappal.

  • Mosdó szerelés

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék, bunkó népség, a munkát pedig nem sikerült végigcsinálni, be kellett külön menni a vízművekhez. A férfinak cigiszaga volt.

Dániel
3 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Szolgáltatások: Fővezeték, WC dugulás, Mosogató, Mosdó.

  • Mosdó szerelés

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!!

Andor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert mosdó szereléshez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai várnak rád INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember szükséges a mosdó szereléséhez, mosdó szerelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy tisztítsam meg a mosdó lefolyóját?

A leghatékonyabb módja annak, hogy megtisztítsd a mosdó lefolyóját, az a Drano Max Gel. Ez a termék könnyedén eltávolítja a lerakódásokat és a szennyeződéseket, és ára csak 1500 forint. Ne feledkezz meg arról, hogy a biztonságos használat érdekében mindig kövesd az utasításokat a termék csomagolásán!

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás, kerámia vagy rozsdamentes acélból készült mosdó?

A kerámia mosdók hosszabb élettartammal rendelkeznek, ellenállóbbak a karcolásokkal szemben és könnyebben tisztíthatóak. A rozsdamentes acélból készült mosdók olcsóbbak lehetnek, de hajlamosabbak a karcolásokra és foltokra. Ha tartósságra és könnyű tisztíthatóságra van szüksége, akkor a kerámia mosdó a jobb választás. Egy átlagos kerámia mosdó ára körülbelül 10 000 forinttól kezdődik, míg a rozsdamentes acélból készült mosdók ára általában 5 000-8 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok útmutatót a mosdó karbantartásához?

A legjobb hely a Mosdó karbantartási útmutató rész az Otthondepo.hu-n található, ahol található részletes útmutató az alapvető karbantartási teendőkről, valamint az esetleges problémákról. Az árak a kézikönyvek esetében általában 2000-5000 forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell cserélni a mosdó csaptelepét?

A mosdó csaptelepét akkor kell cserélni, ha rozsdás, csöpög, folyik vagy nehezen nyitható-zárható. A csaptelepek ára változó, de átlagosan 7000-15000 forint között mozognak. Ajánlott szakemberre bízni a cserét, hogy ne okozzunk károkat a mosdó vagy a vízvezeték rendszerben.

Olvas