Zuhanykabin szerelés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Könnyen szeretnél zuhanykabint szereltetni, de nem tudod, hol találhatod a legjobb szakembereket Miskolcon? Ne aggódj, a Qjob-on 106 vízszerelő közül választhatsz, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várják a megkeresésedet! A zuhanykabin szerelés ára 18700-35100 Ft/db között változik, attól függően, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretnél. De ne aggódj, az árakat mindig előre megbeszéljük, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések! A legjobb az egészben, hogy a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információit is megtekintheted, mielőtt döntesz, és mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on és élvezd a zuhanykabinod új élményét!

14 szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését most online

József

József

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

17100 - 32100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhanykabin szerelését Miskolcon!

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, gyorsan és megbízhatóan, Önhöz igazodva. Ha már nagy a baj ne kelljen mérgelődnie más bosszantó dolgok miatt, mi segítünk.

  • Zuhanykabin szerelés

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan megbízható, gyors, pontos. Külön köszönet a hirtelen munka elvállalásáért karácsony előtt. Csak jót tudok mondani róluk, így bátran keressétek víz, gáz, fűtés ügyben! :)

László
2 éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Zuhanykabin szerelés

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

WC dugulásának elhárítása, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása. Hívjon minket!

  • Zuhanykabin szerelés

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható, korrekt. Csak ajánlani tudom. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabinod szereléséhez percek alatt, és élvezd az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését, zuhanykabin szerelés közben Miskolcon