Minőségi zuhanykabin felújítás Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Talán éppen te is érintett vagy a zuhanykabin felújításával kapcsolatban, és nem tudod, hol találhatnál megbízható szakembert? Ne aggódj, a Qjobon 104 vízvezeték szerelő közül válogathatsz, akik közül biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelőt! Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak, így biztosan nem fogsz csalódni. Az árak 7600-14300 Ft/db között mozognak, de az árak függenek az adott feladattól is. Miért ne próbálnád ki a Qjobot még ma? Regisztrálj most, és kérj árajánlatokat a szakemberektől! A szolgáltatásunk díjmentes, így semmilyen kockázatot nem vállalsz. Ne habozz, a megoldás csak egy kattintásra van tőled!

14 szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz most online

Péter

Péter

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

13300 - 24900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a zuhanykabinok felújításához Miskolcon!

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Zuhanykabin felújítás

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Zuhanykabin felújítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Zuhanykabin felújítás

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabin felújításához! Ingyenes árajánlatok percek alatt, helyi ellenőrzött szakemberektől. Nincs kötelezettség! Kattints most!

Egy szakember szükséges a zuhanykabin felújításhoz, zuhanykabin felújítás közben Miskolcon