Szifon csere Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szifon csere? Válassz a legjobb szakembereink közül Miskolcon! Az Qjob-on 101 vízvezeték szerelő közül válogathatsz, árak 5800-10800 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz. Mi segítünk megtalálni a tökéletes szakembert, aki azonnal felkeres téged árajánlatával. Összevetheted a szakemberek profilját, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. A szolgáltatásunk DÍJMENTES, így nincs semmi kockázat! Tudd meg, hogy pontosan mennyibe kerül a szifon csere, és válaszd a legjobbat a Qjob-on! Az árak a feladat bonyolultságától függnek.

14 vízvezeték szerelő most online

Mihály

Mihály

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Kiszállás 1 órán belül.

  • Szifon csere

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szuper .. Megbízható. Tökéletes!! 😊

Mihály
2 éve

Duguláselhárítás szakembertől, professzionális gépekkel, mi nem használunk csőgörényt. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében. Kamerás duguláselhárítás.

  • Szifon csere

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek ki a megadott időpontra és nem vették fel a telefont.

Benedek
2 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Szifon csere

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, szifon csere közben Miskolcon