Fürdőkád szifon szerelése Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőkád szifon szerelése könnyedén és gyorsan a Qjob segítségével! Válassz az 100 vízvezeték szerelő közül, akik közül biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet! Korrekt árak, amelyek 5700-10700 Ft/db között mozognak, garantáltan nem terhelik meg a pénztárcádat. A legjobb specialistákat kínáljuk Miskolcon és környékén! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki a szifon szerelésnek! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi a lehető leghamarabb felkeressük az elérhető szakembereinket, akik árajánlatokkal keresnek meg téged. A szakemberek profilját, a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntenél. A Qjob szolgáltatása DÍJMENTES, így semmilyen plusz költséggel nem kell számolnod! Válaszd a Qjob-ot, és élvezd a könnyű és zökkenőmentes fürdőkád szifon szerelést!

15 vízvezeték szerelő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Miskolcon!

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával...

  • Fürdőkád szifon szerelése

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szakmailag felkészült vizszerelők. Gyorsan, pontosan dolgoztak.

János
3 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rejtett költségek nélkül.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, korrektek

Géza
2 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Fürdőkád szifon szerelése

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, fürdőkád szifon szerelése közben Miskolcon