Mosdókagyló felújítás Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló felújítás Miskolcon! Ha szeretnéd, hogy fürdőszobád újra modern és tiszta legyen, ne habozz tovább! Keresd fel szolgáltatásunkat és bízd ránk a felújítást! Tapasztalt szakembereink garantálják, hogy mosdókagylód újra ragyogni fog! Áraink az 50 000 és 100 000 forint között mozognak, az ár pedig a mosdókagyló állapotától függ. Ne hagyd, hogy a régi, koszos mosdókagyló rontsa el a fürdőszobád összképét! Válaszd szolgáltatásunkat és élvezd az új, modern mosdókagyló nyújtotta előnyöket!

16 szakember, amely felújítja a mosdókagylót most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

11400 - 21500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik felújítják a mosdókagylókat Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Mosdókagyló felújítás

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
3 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Mosdókagyló felújítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Mosdókagyló felújítás

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a mosdókagyló felújítást helyi, ellenőrzött szakembereinktől! Kérj ingyenes árajánlatokat percek alatt és válassz a legjobb ajánlatok közül. Rendeld meg most, kötelezettség nélkül!

Egy szakember, amely felújítja a mosdókagylót, mosdókagyló felújítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a mosdókagyló felújítása a konyhában?

Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú mosdókagylót szeretne felújítani és milyen munkálatokra van szükség. Általában azonban a mosdókagyló felújítása 20 000 és 50 000 forint közötti áron mozoghat. Ajánlott szakemberrel dolgozni, hogy biztos lehessen a minőségi munkavégzésben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a mosdókagyló felújításának a konyhában?

A mosdókagyló felújításának számos előnye van a konyhában, például javítja a konyha megjelenését és funkcionalitását, növeli az ingatlan értékét, és lehetővé teszi a vízfogyasztás csökkentését. Az új mosdókagylók ára általában 20 000 és 100 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen típusú és milyen anyagból készült.

Olvas

Népszerű kérdés

Mosdókagyló csaptelep cseréje

A mosdókagyló csaptelep cseréje általában 10 000-20 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú és minőségű csaptelepet választunk. A cserét érdemes szakemberre bízni, hogy biztosak lehessünk a megfelelő szerelésben és a hosszú távú problémamentes használatban.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő mosdókagyló felújítási terveket az előszobában?

Az előszobában történő mosdókagyló felújításakor fontos szempontok a helyszín mérete és a stílus. Ajánlott a kisebb méretű mosdókagylók, mint például a Laufen Pro S mosdókagyló, amelyek kis helyigényűek és modern megjelenésűek. Az árak változóak, de általában 50 000 és 100 000 forint között mozognak. Érdemes felkeresni egy szaküzletet, ahol tapasztalt eladók segíthetnek a megfelelő választásban.

Olvas