Wc ülőke felszerelése Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke felszerelése könnyedén és megbízhatóan a Qjob segítségével! Válassz 105 vízvezeték szerelő közül, árak 2500-4700 Ft/db között, valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel Miskolcon a legjobb szakembereket a WC ülőke felszereléséhez! Nem tudod, hogyan találj szakembert? Ne aggódj! Csak oszd meg velünk a feladatot, és a környékbeli szakemberek azonnal felveszik veled a kapcsolatot az árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló visszajelzéseket és további információkat kérhetsz, mielőtt döntesz. A Qjob minden szolgáltatása DÍJMENTES, így nincs kockázat. A WC ülőke felszerelése soha nem volt még ilyen egyszerű és gyors! Nincs más dolgod, mint kattintani és megrendelni a szolgáltatást most! Az árak a feladat összetettségétől függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a legmegfelelőbb árat a Qjob-on.

16 wc ülőke felszerelőnek most online

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc ülőke felszerelők Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal woma csatornatisztítás duguláselhárítás.

  • Wc ülőke felszerelése

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Legjobb park,ahol eddig voltam. Nagyon élvezték a gyerekek. Tiszta illemhely,gyors kiszolgálás a büfében. Kellemes piknik hely is.

Szilárd
2 éve

WC dugulásának elhárítása, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása. Hívjon minket!

  • Wc ülőke felszerelése

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható, korrekt. Csak ajánlani tudom. :)

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Wc ülőke felszerelése

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj wc ülőke felszerelőnek szolgáltatást még ma és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait PERCEK ALATT! INDÍTSD MOST, INGYEN és KÖTELEZETTSÉGMENTESEN!

Egy wc ülőke felszerelőnek, wc ülőke felszerelése közben Miskolcon