Csap szerelés Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték szerelés: Válassz a legjobb szakembereink közül, 100 szakember áll rendelkezésedre 4600-8700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel Miskolcon a legjobb szakembereket a vízvezeték szereléshez! Keresel megbízható szakembert a vízvezeték szereléshez Miskolcon? Ne habozz tovább, válaszd a Qjob-ot! Rendelkezésedre állnak a legjobb szakembereink, akik azonnal felkeresnek árajánlatokkal, hogy segítsenek megoldani a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Az árak 4600-8700 Ft/db között változnak, az ár függ a feladat bonyolultságától. Élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunkat és bérelj fel a legjobb szakembereket a vízvezeték szereléshez Miskolcon!

15 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

László

László

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal. Hívjon, ha eldugult. Éjjel-Nappal.

  • Csap szerelés

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék, bunkó népség, a munkát pedig nem sikerült végigcsinálni, be kellett külön menni a vízművekhez. A férfinak cigiszaga volt.

Dániel
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Csap szerelés

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Csap szerelés

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor kell cserélni a fürdőszobai szaniterek tömítéseit?

A fürdőszobai szaniterek tömítéseit általában évente egyszer érdemes cserélni, különösen akkor, ha a szilikontömítések repednek vagy elszíneződnek. A cseréhez szükséges anyagok ára átlagosan 1000-2000 forint között van darabonként. Az időben történő tömítéscsere segít elkerülni a vízcseppek kiszivárgását és a vízkárosodásokat a fürdőszobában.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nincs meleg víz a mosogató csapnál?

Valószínűleg azért nincs meleg víz a mosogató csapnál, mert a bojler nem működik megfelelően. Javaslom, hogy ellenőrizze a bojler beállításait és ha szükséges, hívjon szakembert a javítás érdekében. Az árak általában változóak lehetnek, de átlagosan körülbelül 20 000-30 000 forintba kerülhet a bojler javítása.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol vásárolhatok vízszűrőt a házamhoz?

Ajánlom Önnek, hogy a legmegfelelőbb vízszűrőt a Tisztavíz Kft.-nél vásárolja meg. A cég kiváló minőségű termékeket kínál, és az árak is megfizethetőek. Ráadásul a cég szakértői a telepítéssel is segítenek Önnek. További információkért látogasson el a Tisztavíz Kft. weboldalára.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nincs megfelelő nyomás a mosdócsapnál?

Valószínűleg a csaptelep belső része sérült vagy elhasználódott. Ajánlott a csaptelep cseréje egy megbízható márka, például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan modelljére, amely ára körülbelül 35 000 forint. Megfelelő szakértői munka nélkül ne próbáljon meg javítani, mivel ez további problémákhoz vezethet.

Olvas