Csőtörés keresése Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csőtörés keresése? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on megtalálod a legjobb szennyvízhálózat kiépítőket! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 95 szakember közül, árak 8800-16500 Ft/alkalom között változnak, de mindig valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a csőtörés kereséséhez! Az árak függenek a feladat nehézségétől és a szakember tapasztalatától. Először használod a Qjob-ot? Nincs probléma! Oszd meg velünk a feladatot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a probléma megoldásában! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, olvashatsz róluk véleményeket és további információkat is kérhetsz! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES!

14 szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

10600 - 19800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a csőtörés keresését Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Csőtörés keresése

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
2 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Szolgáltatások: Fővezeték, WC dugulás, Mosogató, Mosdó.

  • Csőtörés keresése

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!!

Andor
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Csőtörés keresése

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szennyvízhálózat kiépítőktől?

Rendeljen szakembert még ma, hogy megtaláljuk a csőtörés okát! Egyetlen kattintással percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árai. Ez az ajánlat INGYEN, kötelezettségmentesen igényelhető! Kattintson most!

Egy szakember, aki elvégzi a csőtörés keresését, csőtörés keresése közben Miskolcon