Teljes körű csőtörés javítás Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Csőtörés javítás: Hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és válogass a legjobb csatornázók közül! Válassz 100 szakember közül, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket 8500-15900 Ft/alkalom áron! Ne tudod, hogyan válassz szakembert? Oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakemberek árajánlatokkal kerestek fel azonnal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz - mindezt DÍJMENTESEN! A csőtörés javítása sosem volt még ilyen egyszerű és kényelmes! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a problémádat! Áraink 8500-15900 Ft/alkalom között változnak, az árak pedig a felmerülő feladattól függnek.

16 vízvezeték-szerelőnek most online

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

8600 - 16200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelőknek Miskolcon!

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

  • Csőtörés javítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
2 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Csőtörés javítás

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
2 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Csőtörés javítás

    5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Akkor engedje meg,hogy reagáljak az Ön reakciójára: a stílus, ahogyan reflektált a leírtakra, magáért beszél, ebben a tónusban kommunikált a kiszálló kolléga is és ez az, amit az értékelésemben is jeleztem (a professzionalizmus hiánya).

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Szereljen vízvezetéket egy tapasztalt szakemberrel! Kérje ajánlatukat most INGYEN és azonnal! Garantáltan csak a legjobbak ajánlatai érkeznek. Ne habozzon, rendelje meg most!

Egy vízvezeték-szerelőnek, csőtörés javítás közben Miskolcon