Vízbekötés Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízbekötés szolgáltatás: Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on, és bízd rájuk a feladatot! Válogass 102 szolgáltatásbeszerelő közül, árak 6000-11300 Ft/alkalom között, valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legmegbízhatóbb szakembereket a vízbekötéshez! Nincs tapasztalatod a szakemberek keresésében? Semmi gond! Oszd meg a feladatot velünk, és a Miskolcon elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladat megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mindez pedig teljesen DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a vízbekötés szolgáltatást!

15 vízvezeték-szerelő most online

András

András

Ingyenes kiszallas.

Zsolt

Zsolt

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4700 - 8900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Miskolcon!

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával...

  • Vízbekötés

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szakmailag felkészült vizszerelők. Gyorsan, pontosan dolgoztak.

János
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Vízbekötés

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
2 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is fix árakkal.

  • Vízbekötés

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nem jött el felmérni a munkát. Pedig telefonon megbeszéltük. Én azt is megértem ha nem ért rá de azt viszont jelezni kellett volna. Már a telefonba is elég flegma volt.

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szolgáltatásbeszerelőktől?

Rendeljen most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és kapjon pillanatok alatt árajánlatokat az ellenőrzött, helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattintson most!

Egy vízvezeték-szerelő, vízbekötés közben Miskolcon