Grafitos hőszigetelés Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Hőszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb hőszigetelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 85 hőszigetelő közül, 5900-11100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a grafitos hőszigetelés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 hőszigetelő most online

Janos

Janos

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a grafitos hőszigetelés Miskolcon?

5900 - 11100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hőszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hőszigetelőt!

Hangszigetelési megoldások az ön problémájára. Különböző gyártók anyagaiból a leghatékonyabb megoldással. ‎Szakmai Tanácsadás. Országos Kiszállítás. Fő profilunk: Tiszta, Gyors és Profi Csapat, Külső és belső bontás, Több, mint 27 éves Tapasztalat, Ház alap megerősítése, Reális áron dolgozunk

 • Grafitos hőszigetelés

  11900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mazda 5 1.8 at vittem hozzájuk. Már aznap készen voltak vele és nem is dolgoztak drágán. Sajnos nem voltam egy túl kiszámítható ügyfél... de így is sikerült úgy éreznem hogy türelmesen és kedvesen viszonyulnak hozzám. A jövőben is hozzájuk fogom hordai a kocsit ha hajlandóak lesznek még beengeni a kapun.

Jónapot vàlalunk építőipari és kertészeti illetve takarítási munkát rövid határidővel lehetőleg telefonon hívjanak vagy imelt kuldjenek.tibor. Amiket vállalok: 4 évszakos hóálló pergolák, Palatető Bontása, Most akár 16%-ot spórolhat, Purhabos Padlószigetelés, Tető Építés Tapasztalt Áccsal

 • Grafitos hőszigetelés

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Egy 94-es audi A4 B5 leszakadt első lökhárítója miatt kerestem fel őket. Az előzetes e-mailemre hamar válaszoltak. Ebből megtudtam mindent, amire szükségem volt. (Egyébként a weboldalon is rengeteg hasznos infót találni 😉 ) A tényleges szemrevételezésre csak nagyon korán (közvetlenül nyitás után nem sokkal) tudtam menni, de ennek ellenére is maximális odafigyeléssel és szaktudással fordultak a problémámhoz. Előre tájékoztattak részletesen, hogy mit lehet tenni, mennyibe fog kerülni és mikor lesz kész várhatóan. Számomra teljesen pozitív volt az egész ügymenet, és úgy hagytam ott az autót, hogy biztos voltam benne, hogy a legjobb kezekben lesz és mindenképpen megéri a megbeszélt összeget, bármi is lesz a végeredmény (nem volt biztos, hogy érdemben javítható, erre előre fel is hívták a figyelmem, ami számomra önmagában is egy kellemes csalódás volt). Amikor elkészült az autó, telefonon értesítettek, részletesen tájékoztatva az eszközölt javításokról (még átvételnél a helyszínen képeket is láthattam a javított alkatrészről a felszerelés előtti állapotban). Rendkívül gyorsan és szakszerűen végezték a javítást, mondanom sem kell, jóval olcsóbban, mint bármelyik korábban felkeresett szervíz ajánlata. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, szerintem a képek magukért beszélnek! Bátran tudom ajánlani bárkinek, ha méregdrága cserealkatrészek helyett menteni szeretné a menthetőt 😁 A szaktudásuk kifogástalan. Ezúton is köszönöm Szilágyi Úrnak a gyors és precíz munkát!

Jó napot kívánok ! Két évtizedes tapasztalat. Útépítés , Generálkivitelezés. Munkatársaink kiemelkedő szakmai tudás teszi cégünket megbízható partnerré hazai megrendelőink számára. Főbb szolgáltatásaink: Családiház generálkivitelezés, Szigetelő poliuretán csőhéjak, 10 éves garanciával, Grafitos hőszigetelés, Szórt purhab szigetelés

 • Grafitos hőszigetelés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kritikán aluli, és drága, főleg ahhoz képest, hogy több kárt okoztak az autóban, mint amikor odakerült. Ajánlás után fordultunk hozzájuk, de részünkről egy nagy NEM.

Kedves megrendelők! Szeretnék pár szóba önöknek bemutatkozni. 10 éve dolgozok a szakmáimban. Ez idő alatt tettem szert több fajta szakmai tudásomra.Szeretek a szakmámban dolgozni,6 éve egyéni csapatommal dolgozom,22 fővel. Amiben mindenféle szaktudással rendelkező ember megtalálható. Pl.: kőműves,ács,víz-gáz szerelő,villanyszerelő stb.. Cégünknek saját tervezője van ,saját műszaki ellenőre és még saját (fmv) így teljes generálkivitelezést tudunk vállalni . Ingatlanok tervezése építése teljes körüli kivitelezése kulcs átadásig . Követelményeknek mindig tökéletesen eleget teszünk és minden munkát úgy végezzük mintha sajátom lenne ,így a megrendelőktől mindig pozitívat kapok vissza ,díjmentes kiszállás,ingyenes felmérés,hívjon bizalommal. Munkáimra 5-10 évig garanciát vállalok. Köszönöm,hogy elolvasták a bemutatkozó szövegemet! Feladatok amiket vállalok: PUR szigetelés, Azbesztpala elszállítás bontás, Több, mint 17 éves Tapasztalat, Válaszfalak Bontása, Vegyes és fatüzelésű kályhák

 • Grafitos hőszigetelés

  8300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrektség, magas szakmai hozzáértés

Konyha átalakítása? A nappali térnövelése? Egy új ablak kivágása? Vállaljuk beton, tégla, Y-tong és egyéb szerkezetű falak vágását. Panellakások átalakítása. Amiket vállalok: Beton Dilatáció Vágás, Homlokzati állványbérlés, 7 év garancia, verhetetlen ár, Üvegház építés, Építtess exkluzív szaunát

 • Grafitos hőszigetelés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, profi munka! Csak ajánlani tudom!

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is kivitelezzük fújható üveggyapottal. Supafil. Tetőtér szigetelés. Bontás nélkül. Tetőszigetelés. Környezetbarát szigetelés. Modern, költséghatékony otthon, Hő- hangszigetelés fújt habbal, 38 év tapasztalattal, Gyorsan és könnyen építhető, Kiváló minőségű játszótér

 • Grafitos hőszigetelés

  8300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb autómentő Budapesten és akinek autómentés szolgáltatásra van szüksége annak nyugodt szívvel ajánlom. Az autómat gyorsan elszállították a baleset helyszínéről. Korrekt árakon dolgoznak.

Zsolti
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hőszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hőszigetelő grafitos hőszigetelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Grafitos hőszigetelés: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a grafitos hőszigetelés átlagos díja 5200 - 9800 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Miskolcon a grafitos hőszigetelés szolgáltatáshoz már 82 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hőszigetelőt Miskolcon?

Jelenleg 63 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GRAFITOS HŐSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hőszigetelő?

Egy hőszigetelő a következő munkával kereshető meg: grafitos hőszigetelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hőszigetelő?

Egy megbízható hőszigetelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hőszigetelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas