Használt ház felújítása Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 99 kivitelező közül! Korrekt használt ház felújítása árak — 74600-139800 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

15 kivitelező most online

Pal

Pal

erdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a használt ház felújítása Miskolcon?

74600 - 139800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Lakásfelújítás gyorsan, kedvező áron, új életet adunk otthonának. Kérje ajánlatunkat. Hidegburkolás, melegburkolás, csempézés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Öntapadós vinyl padló lerakása; Plafon vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Létrehozzuk Álmaid Otthonát

 • Használt ház felújítása

  1800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Kazán bekötési munkát rendeltem tőle.Maximális tanácsadás!Pontos,precíz munkát végez.Nem utolsó sorban,a megbeszéltek szerint.Illetve a megadott ídőben.Nagyon elégedett vagyok!A fütésem tökéletes lett! Köszönöm Tamás!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Garancia. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Szalagparketta lerakása; Glettelés; Fürdőszoba kialakítása. Lakásfelújítás garanciával

 • Használt ház felújítása

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy kiváló asztalosipari vállalkozás, ahol prémium minőségű bútorokat gyártanak.

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Szakmai csapat. Rejtett költségek nélkül. Előre megírt... Szolgáltatásaink: Vinyl padló lerakása; Ház vakolás; Beton erkély felújítás. Otthonfelújítás, házfelújítás

 • Használt ház felújítása

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Doktor Tamás teljes fürdőszoba felújítást végzett házunkban. A vállat munkát határidőre és kiváló minőségben teljesítette. Hozzáállását a rugalmasság jellemzi, a fölmerülő kérdések és problémák gyors megoldása. A megbízóhoz való viszonya előzékeny és figyelmes. Meleg szívvel ajánlom.

Korszerűsítés, építkezés vagy otthonszépítés, nálunk megtalálod amire szükséged van. Ház- vagy lakásfelújításon gondolkozol? A Praktiker széles áruválasztékkal vár! Heti akciók. Országos házhoz szállítás. Széles kínálat. Termékfoglalás. Kedvezmények. Amiket vállalok: Parketta csere; Nemesvakolat felhordás; Beton festés. Olcsó lakásfelújítás, -építés

 • Használt ház felújítása

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Irtam neki aztàn meg el sem jött megnézni vagy legalàbb bocs nem vàllalom ez van...Nem korrekt az biztos.

Lakás-és Házfelújítás. Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Belső terek átalakítása, vizes blokkok felújítása, homlokzatok hőszigetelése. Sokéves Tapasztalat. Gyors Precíz Muka. Gyors Ajánlatadás. Teljeskörű megoldás. Tervezhető Határidők. Amiket vállalok: Panel konyha felújítás; Plafon glettelése; Erkély műkő felújítás. Lakásfelújítás

 • Használt ház felújítása

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A kapcsolatfelvétel okés volt, az első felmérésig rendben is mentek a dolgok. Az árajánlatnál sok baki történt, az irodai hölgyek nem találták az ajánlatomat, másét küldték el, nem kaptam időben díjbekérőt, nem találták a válasz e-mailjeimet. Már itt gyanakodnom kellett volna, hogy a szervezettséggel komoly bajok vannak. A kivitelezés az ajánlat után 3 hónappal kezdődött, egy kisebb beépítés miatt összesen 7-szer jött a tulaj és/vagy egy-egy embere, általában sosem ugyanazok. Minden alkalom előtt többször kellett hívni, írni, szólni, hogy jöjjön már, haladjunk. Csak annak ajánlom ezt a céget, aki szeret kóklerek után futni, és játékpénzzel fizet.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba csempézés; Plafon gipszkartonozás; Kerítés festés. Gipszkartonozás és egyéb | Lakásfelújítás OLCSÓN azonnal

 • Használt ház felújítása

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező használt ház felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Használt ház felújítása: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a használt ház felújítása átlagára 3000 - 5700 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Miskolcon?

Most 64 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HASZNÁLT HÁZ FELÚJÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező ezzel a munkával bízható meg: használt ház felújítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a használt ház felújítása mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha egy megbízható lakásfelújítás kivitelező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A használt ház felújítása és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas