Panellakás konyha felújítás Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 79 kivitelező közül! Korrekt panellakás konyha felújítás árak — 48800-91500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 kivitelező most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a panellakás konyha felújítás Miskolcon?

48800 - 91500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel lakások és családi házak esetén is. Nemzetközi tapasztalattal és számos referenciával rendelkezünk. Bízza otthonát profikra! Referenciák. Komplett beruházások. Ingatlan értékesítés. Saját szakemberek. Szolgáltatásaink: Fózolt laminált padló lerakása; Kültéri glettelés; Falfestés szórópisztollyal. Teljes körű ház felújítás

 • Panellakás konyha felújítás

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jól ment minden

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Feladatok amiket vállalok: Fózolt laminált padló lerakása; Dekorációs falfestés; Wc csempézés. Lakásfelújítás Korszerűen

 • Panellakás konyha felújítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyönyörű, minőségi bútorok és megbízható szolgáltatás. Csak kellemes meglepetések értek, mind a kommunikációt, mind a határidőt és a bútorokat illetően!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Feladatok amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Glettelés; Társasház erkély felújítás. Új Fürdő, profi munka 4-5 nap | 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Panellakás konyha felújítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Az általuk készített bútort életveszélyesen szerelték fel, majd elszöktek a helyszínről. Bepereltem, a pert megnyertem. Igazságügyi szakértői vélemény készült a használhatatlan, életveszélyes bútoraikról. Senkinek nem ajánlom.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gipszkarton felrakása; Konyhaszekrény festés. Nálunk mindent megtalálsz

 • Panellakás konyha felújítás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

De tisztelt marketinges, dolgoztak nekem. A marketingjük 5*-os, de a kivitelezés csak 1*-ot ért.

Mi garantáljuk a kiváló minőséget. Lakásfelújításához Kérjen Ajánlatot mielőbb! Fő profilunk: Panel konyha felújítás; Nemesvakolat felhordás; Parketta festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Panellakás konyha felújítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kiegészítő bútort rendeltünk a konyhába, illetve a nappaliba egy speciális média falat. Mindkettő nagyon szép lett és imádjuk. A beszerelés fantasztikusan gyors volt és precíz. A határidő be volt tartva. Valójában többet kaptunk, mint amit rendeltünk. Pl. speciális szemét tárolót és megvilágítást. Nagyon meg vagyunk elégedve. Köszönjük Szána Bútor. 😄😄

Dávid
2 éve

Minőségi lakásfelújítást biztosítunk az Ön igényeire szabva. Látogasson el weboldalunkra és kérjen ajánlatot. Professzionális csapat. Gyors kivitelezés. Egyedi tervezés. Minden stílusban. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba csempe felújítás; Zsalukő vakolás; Beton festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panellakás konyha felújítás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kreatívak, igényes, speciális kivitelezés, egyedi elképzelések megoldása, rugalmasan.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás konyha felújítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás konyha felújítás: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a panellakás konyha felújítás átlagos díja 2400 - 4500 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Miskolcon a panellakás konyha felújítás szolgáltatáshoz már 85 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 65 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS KONYHA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő munkával kereshető meg: panellakás konyha felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakásfelújítás kivitelező?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas