Járólapra burkolás Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj járólappal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza Miskolcon a legjobb járólapra burkoló szakembereket! 75 szakember közül válogathat, hogy otthona a legjobb minőségű burkolattal legyen ellátva. Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 járólappal burkoló most online

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a járólapra burkolás Miskolcon?

3800 - 7100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb járólappal burkolóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járólappal burkolót!

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Járólapra burkolás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló minőség. Kedves személyzet.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Járólapra burkolás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

,,....legjobb a szakmában.....,,

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Járólapra burkolás

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az alapos és profeszionális munkáiknak hála, sokszor nagyon be vannak táblázva - ha több hónapot is, de megéri kivárni őket."

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • Járólapra burkolás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációsan széles választék! Segítőkész kiszolgálás. Sajnos drágábbak, mint a többi hasonló cég. Viszont előnye, hogy nagy a raktárkészlete.

Regina P
3 éve

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Járólapra burkolás

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Elsőként a kertünk térkövezésével bíztuk meg a Térkőgyár csapatát, de azóta már több munkát rendeltünk meg Tőlük, hiszen ha a kertünket, a házunkat szeretnénk tovább csinosítani, nálunk más már szóba sem kerülhetne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járólappal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló járólapra burkolás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Járólapra burkolás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a járólapra burkolás átlagos díja 4700 - 8900 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós értékeléseket?

Miskolcon a járólapra burkolás szolgáltatáshoz már 72 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hidegburkolót Miskolcon?

Most 55 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JÁRÓLAPRA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek hidegburkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hidegburkolót megbíznod ha a következőre van szükséged: járólapra burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hidegburkoló?

Egy jó hidegburkoló pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: járólapra burkolás?

A járólapra burkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy hidegburkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas