Minőségi burkolás linoleumra Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj linoleummal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza a Miskolc-i burkolási szakértőket! Jelentős választék linóleumra, 79 elérhető profi. Csapjon le az ajánlatunkra még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

13 linoleummal burkoló most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a burkolás linoleumra Miskolcon?

6000 - 11300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb linoleummal burkolóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező linoleummal burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Burkolás linoleumra

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész kiszolgálás!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Burkolás linoleumra

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Műgyanta öntés specialista. Pontos korrekt árak.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Burkolás linoleumra

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jo ár értek!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Burkolás linoleumra

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Tetszett nagyon

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Burkolás linoleumra

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó és kedves kiszolgálás. Magas választékkal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj linoleummal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás linoleumra közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás linoleumra: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a burkolás linoleumra átlagos díja 5800 - 11000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Miskolcon?

Ebben a pillanatban 61 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS LINOLEUMRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: burkolás linoleumra vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: burkolás linoleumra?

A burkolás linoleumra és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas