Teljes körű hálós burkolás Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hálóval burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Miskolc-ban 81 szakember áll rendelkezésre hálós burkolási munkákra. Kérjen ajánlatot most, és hagyja, hogy a szakértőink gondoskodjanak a tökéletes végeredményről! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 hálóval burkoló most online

Gergely

Gergely

A környéken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Janos

Janos

Érdekel.

Mennyibe kerül a hálós burkolás Miskolcon?

6100 - 11400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hálóval burkolók Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hálóval burkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Hálós burkolás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Tetszett nagyon

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Hálós burkolás

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó és kedves kiszolgálás. Magas választékkal.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Hálós burkolás

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkész kiszolgálás!

A prémium polikarbonátnak köszönhetően megnöveli a medence használhatóságának idejét.

 • Hálós burkolás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Műgyanta öntés specialista. Pontos korrekt árak.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Hálós burkolás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jo ár értek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hálóval burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló hálós burkolás közben Miskolcon