Mozaik burkolás Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj mozaikburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassza ki Miskolc legjobb mozaik burkoló szakembereit! 78 profi közül válogathat, hogy az otthona tökéletes legyen. További részletekért kattintson ide! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 mozaikburkoló most online

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Krisztian

Krisztian

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a mozaik burkolás Miskolcon?

4600 - 8600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb mozaikburkolóok Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mozaikburkolót!

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Mozaik burkolás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló minőség. Kedves személyzet.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Minősített szakemberek. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Mozaik burkolás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

,,....legjobb a szakmában.....,,

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Mozaik burkolás

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az alapos és profeszionális munkáiknak hála, sokszor nagyon be vannak táblázva - ha több hónapot is, de megéri kivárni őket."

Tekintsék meg referencia munkáinkat és ajánlásainkat! Akár szűk helyeken is van megoldás! Lépcsőink tervezése során a legfontosabb tényezők a biztonság és a kényelmes használat! Egyedi igények szerint. Vagy vintage stílusban!

 • Mozaik burkolás

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációsan széles választék! Segítőkész kiszolgálás. Sajnos drágábbak, mint a többi hasonló cég. Viszont előnye, hogy nagy a raktárkészlete.

Regina P
3 éve

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Mozaik burkolás

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Elsőként a kertünk térkövezésével bíztuk meg a Térkőgyár csapatát, de azóta már több munkát rendeltünk meg Tőlük, hiszen ha a kertünket, a házunkat szeretnénk tovább csinosítani, nálunk más már szóba sem kerülhetne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mozaikburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló mozaik burkolás közben Miskolcon