Minőségi kád beépítés Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Kád beépítés szolgáltatásunkkal a fürdőszobád átalakítása egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan magas minőségű és esztétikus eredményt érhetsz el. A kád beépítés ára függ az alapanyagok minőségétől és a munka mennyiségétől, de biztos lehetsz benne, hogy az árak versenyképesek és átláthatóak. Ne habozz, kérj árajánlatot még ma és élvezd a modern és kényelmes fürdőszobád előnyeit!

16 kád beépítőnek most online

Fülöp

Fülöp

Ma is elvallalom.

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

19000 - 35700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Miskolcon!

Víz-Fűtésszerelő. Csőszerelés szerelés. Csőtörés hibaelhárítás. Vizszerelés.

  • Kád beépítés

    3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nem a megadott helyen van az iroda hanem 2 kerülettel arrébb.

Lajos
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rövid határidő.

  • Kád beépítés

    6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó munka, jó áron.🔧🛠️😊

Pál
2 éve

Duguláselhárítás Csepelen és duguláselhárítás Pesterzsébeten. Duguláselhárítás...

  • Kád beépítés

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szuper,nagyon gyors és nagyon jó!!

Lőrinc
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet személyre szabni a kádot a saját stílus és preferenciák szerint?

Ahhoz, hogy személyre szabott kábeleket kapjon, javasolt az ún. custom made (egyéni gyártás) lehetőségeit megvizsgálni. Ez magában foglalja a vezetékek hosszának, színének és anyagának elkészítését a saját igényeihez igazítva. Az ilyen kábelek ára általában magasabb, mint a tömegesen előállított kábeleké, de garancia biztosított arra, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van. A kábelek manuális készítése nyújtja a legtöbb személyre szabási lehetőséget, és erre a célra számos gyártó ajánl egyedi megállapodásokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő lefolyórendszert a kádhoz?

A megfelelő lefolyórendszer kiválasztásának függvényében a kád típusától, az előírásoktól és a használati igényektől függ. A Natura lefolyórendszerünk, amely alkalmas fürdőkádakra is, tartósan magas minőséget és kényelmes használatot biztosít, árában 30 000-35 000 forint között mozog. Ajánljuk továbbá a Ravak Chrome Slim lefolyórendszert is, amely egyszerűen telepíthető és stílusosan illik a modern fürdőszobába, ára körülbelül 20 000-25 000 forint. Fontos, hogy a lefolyórendszer mérete és kapacitása megfelelő legyen a kád perfekt méretéhez és vízelvezetési igényeihez. Ajánlott a szakemberek segítségét igénybe venni a pontos telepítés érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú csatlakozókra van szükség a kád vízhálózathoz csatlakoztatásához?

A kád vízhálózathoz csatlakoztatáshoz általában a szokásos 15mm-es csatlakozókra van szükség, melyek ára általában 500-1000 forint között mozog. Azonban javasolt szakember segítségét kérni az egyedi igények alapján történő csatlakoztatáshoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen méretválasztékban érhetők el a luxus kád típusok?

A luxus kád típusok széles méretválasztékban érhetők el, többek között a Villeroy & Boch Oberon kádak 160, 170 és 180 cm hosszúságban kaphatók árakon 300 000 - 400 000 Ft között. További lehetőségek közé tartoznak a Duravit Luv és Starck kádak, amelyek szintén különböző méretekben elérhetők premium árkategóriában.

Olvas