Kád felújítása Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőkádat most! Találd meg a legjobb szakembert Miskolcon, aki a szolgáltatásunkkal garantálja a minőségi felújítást. Áraink tartományba esnek, és függenek a fürdőkád méretétől és állapotától. Az áraink 20 000 Ft-tól 80 000 Ft-ig terjednek. Az árak minden esetben tartalmazzák a munkadíjat és az anyagköltséget. Ne habozz, hogy kérj ajánlatot még ma!

15 szakember fürdőkád javító most online

János

János

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

9700 - 18200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Miskolcon!

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával...

  • Kád felújítása

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szakmailag felkészült vizszerelők. Gyorsan, pontosan dolgoztak.

János
3 éve

Duguláselhárítás Győr és vonzáskörzete

  • Kád felújítása

    3600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan. szakszeruen vegeztek el a cseret.

Pál
3 éve

Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében szakszerüen gépekkel. Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és...

  • Kád felújítása

    4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, kedves, segít

Marcel
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom a kádhoz kapcsolódó mosogatót?

A kádhoz kapcsolódó mosogató javításához javasoljuk a Hansgrohe Metris Select keverőcsapot, amelynek ára körülbelül 35 000 forint. A csaptelep könnyen telepíthető és a Hansgrohe QuickClean technológiájának köszönhetően egyszerűen tisztítható. Ha további segítségre van szüksége, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Hansgrohe szervizével.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú szellőztető rendszer javasolt a kád mellett?

A kád mellett javasolt szellőztető rendszer függ a helyiség méretétől és a fürdőszobában használt anyagoktól. A legjobb megoldás a páramentesítő ventilátor, mint például a MeacoDry ABC 10L, amely kiválóan működik nedvesség ellen és csendes működésű. Árai általában 50-100 euró között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú csőrendszerre van szükség a kádhoz?

A kádhoz általában PVC vagy műanyag csőrendszert használnak, amelyek ára általában 1000-2000 forint/méter között van. Azonban, ha magasabb minőségű anyagokra van szükség, például réz vagy rozsdamentes acél csőrendszerekre, akkor az árak magasabbak lehetnek, akár 5000-10000 forint/méter is lehet. Azonban, a legmegfelelőbb csőrendszer típusa függ a kád helyétől, a víznyomástól és a használt anyagoktól is. Ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő csőrendszer kiválasztása érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fali dekorációt ajánlanak a kádhoz?

A kádhoz ajánlott fali dekoráció típusa nagyban függ a fürdőszoba stílusától és a kád elhelyezkedésétől. Ha modern, minimalista fürdőszobában van a kád, akkor ajánlott lehet egy egyszerű, letisztult designnal rendelkező falikép vagy tükör. Ha pedig egy rusztikusabb, vidéki hangulatú fürdőszobába került a kád, akkor érdemes lehet egy fa vagy fém dekorációt választani, amelyek általában 5000-15000 forint közötti áron elérhetőek. A legfontosabb azonban, hogy a fali dekoráció harmonizáljon a fürdőszoba többi részével és kellemes légkört teremtsen a fürdéshez.

Olvas