Fürdőkád festés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Új szolgáltatásunkkal mostantól Ön is megmentheti a régi, kopott fürdőkádját! Szakembereink Miskolc területén várnak, hogy új színben pompázó fürdőkádat álmodhassanak meg. Ráadásul áraink mindenki számára megfizethetőek, hiszen a festéstől függően már 10 000 Ft-tól is elérhető a szolgáltatásunk. Az árak azonban nem befolyásolják a minőséget, hiszen mi csak a legjobb minőségű festékeket használjuk. Ne habozzon, kérjen ma ajánlatot és élvezze a friss, új fürdőkád adta élményt!

14 szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást most online

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád festés szolgáltatást Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye. Duguláselhárítás Olcsón duguláselhárító azonnal woma csatornatisztítás duguláselhárítás.

  • Fürdőkád festés

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Legjobb park,ahol eddig voltam. Nagyon élvezték a gyerekek. Tiszta illemhely,gyors kiszolgálás a büfében. Kellemes piknik hely is.

Szilárd
3 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rövid határidő.

  • Fürdőkád festés

    6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó munka, jó áron.🔧🛠️😊

Pál
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Fürdőkád festés

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Igényeld a fürdőkád festés szolgáltatást most, és várj percek alatt ellenőrzött, helyi szakemberek árainak ajánlatait! Rendeld meg most INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád festés szolgáltatást, fürdőkád festés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi ideig kell várni a primer felvitele után a festékkel a fürdőkádon?

A fürdőkád primer felhordása után általában 24 órát kell várni a festék felhordásáig. Ez idő alatt a primernek kell megszáradnia, hogy a festék jól tapadjon a kád felületére. Azonban minden festéknek van saját ajánlott száradási ideje, így javasolt az adott termék használati útmutatójának betartása.

Olvas

Gyakori kérdés

Szükséges-e a fürdőkádot először lecsiszolni a festés előtt?

Igen, szükséges a fürdőkádot lecsiszolni a festés előtt, hogy a felület sima és tiszta legyen, így a festék jobban tapad és tartósabb lesz. A kád anyagától függően megfelelő szemcséjű csiszolópapírral kell dolgozni, majd alaposan le kell tisztítani a portól és zsírtól, mielőtt festenénk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú ecsetet ajánlasz a sima felületek festéséhez a fürdőkádon?

A fürdőkád sima felületének festéséhez ajánlott az ún. "szintetikus" ecset alkalmazása, amelynek szálai tartósak és ellenállnak a víznek és a vegyszereknek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatással van a fürdőkád festése a hőmérsékletre és a vízre?

A fürdőkád festése nincs hatással a hőmérsékletre és a vízre. Az anyag, amiből a kád készült, határozza meg a hőtartó képességét és nem a festék. Azonban, ha a festék rossz minőségű vagy nem megfelelően alkalmazzák, az káros lehet a kádra és a benne lévő víz minőségére. Érdemes tehát megbizonyosodni arról, hogy a festék megfelelően van alkalmaz

Olvas