Kád újrafestése Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját és takarítson meg pénzt a kád újrafestésével! Legyen otthona fürdőszobája modern és divatos stílusban, anélkül, hogy drága átalakítási munkálatokra lenne szüksége. Szolgáltatásunk biztosítja a szakembert, aki megcsinálja a munkát Ön helyett. A kád újrafestése nem csak olcsóbb, de gyorsabb és környezetbarátabb is, mint a kád cseréje. Áraink 10.000 és 30.000 forint között változnak, attól függően, hogy a kád mérete és állapota. Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot még ma!

14 kádfestő vagy kádújító most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Krisztián

Krisztián

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

10200 - 19100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Kád újrafestése

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón

  • Kád újrafestése

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló padlófűtés osztó csere.

Marcel
2 éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Kád újrafestése

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a festék száradási hibáit a kádon?

A festék száradási hibáinak megszüntetéséhez javasolt a Hero Hansen Speed Dry Prémium festék használata, amely kifejezetten gyorsan szárad és kis mértékben képes az öntisztulásra. Az esetleges cseppfogások eltávolításához vagy felületi karcok javításához ajánlott a Szolventes vakolat simító használata, amely könnyen polírozható és többször is felvihető. Ezenkívül fontos megfelelően előkészíteni a felületet a festés előtt, azaz alaposan tisztítani és megfelelően előkészíteni a felületet alapozóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen egyéb felületeken lehet alkalmazni a festékmaradványok eltávolítását a kádon?

Az egyik lehetőség a Baumit GraffitiCleaner, amely alkalmas a festékmaradványok eltávolítására a fürdőkádról. Az ára általában 2.000-3.000 Ft között mozog. Azonban, mielőtt alkalmazná, érdemes tesztelni egy kisebb területen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem károsítja a fürdőkádot. Alternatív megoldásként használhatunk ecetet vagy citromsavat is a festékmaradványok eltávolítására, melyek általában olcsóbbak és kevésbé agresszívak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a karcolásokat a kádon?

A legjobb megoldás a karcolások eltávolítására a Blanco Silgranit mosogatótisztító, amely kíméletesen, de hatékonyan szünteti meg a karcolásokat. Ez az átfogó tisztítószert 2 500 forintért lehet megvásárolni az áruházakban. Használat előtt ügyeljen arra, hogy alaposan mossa le a felületet meleg, szappanos vízzel, majd használja a tisztítót a használati utasításnak megfelelően. Ne használjon agresszív súrolószereket vagy szivacsokat, mert ezek még több kárt okozhatnak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen egyéb felületeken lehet alkalmazni a kád festékét?

A kád festékét más felületeken is lehet alkalmazni, például csempén, mosdókagylón, zuhanykabinon és fürdőszobai bútorokon. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kád festékének ára jelentősen magasabb lehet, mint a hagyományos festékeké, így érdemes ár-érték arányban fontolóra venni a használatát.

Olvas