Teljes körű zománcozott kád felújítása Miskolcon. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel zománcozott kádját Miskolcon! Tapasztalt szakembereink segítségével kádjának újraélheti a régi életét, mintha új lenne. Szolgáltatásunk kiváló ár-érték arányt kínál, a végső ár függ a kád méretétől és állapotától. Ne pazaroljon időt a kádcsere keresésére, inkább válassza megfizethető és hatékony megoldásunkat. Hívjon minket most és élvezze a kényelmes és minőségi kádfelújítás élményét!

15 szakember fürdőkád javító most online

Tamás

Tamás

erdekel.

Ákos

Ákos

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása rejtett költségek nélkül

  • Zománcozott kád felújítása

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elérhetetlenek

László
3 éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Zománcozott kád felújítása

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

25 év szakmai tapasztalat, modern gépek, garancia, 0-24 hétvégén is várjuk hívását! Csapatunk 0-24 órában éjjel-nappal várja hívását Budapesten és Pest megyében. Duguláselhárítás Budapest. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is fix árakkal.

  • Zománcozott kád felújítása

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nem jött el felmérni a munkát. Pedig telefonon megbeszéltük. Én azt is megértem ha nem ért rá de azt viszont jelezni kellett volna. Már a telefonba is elég flegma volt.

Gyula
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi okozhatja a zománcozott kád repedéseit?

A zománcozott kád repedéseit általában a mechanikai sérülések, a hőmérsékleti változások vagy a használati szokások okozzák. Ha a kád repedéseit nem javítják időben, akkor a víz bejuthat a repedésekbe, ami további károsodást okozhat. A zománcozott kád javítása általában 20 000 és 50 000 forint közötti költséggel jár, attól függően, hogy milyen nagy a sérülés. Ajánlott szakember segítségét kérni a javítás során.

Olvas

Gyakori kérdés

Lehet-e javítani a zománcozott kád repedéseit?

Igen, lehetséges javítani a zománcozott kád repedéseit. A javítás ára általában a repedések méretétől és számától függ, átlagosan pedig 10 000-20 000 forintba kerül. Ajánlott szakemberhez fordulni a javításhoz, mivel a hibás javítás további károkat okozhat.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy zománcozott kád helyreállítása?

Az árak változóak lehetnek, azonban általában egy zománcozott kád helyreállítása 50 000-80 000 forintba kerül Magyarországon. Az ár függ az adott kád állapotától és a helyreállítás módjától is. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztosak lehessünk a minőségben és a tartósságban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes újrafényeztetni a zománcozott kádat?

Az újrafényeztetés a zománcozott kád esetében akkor javasolt, ha a felületen jelentős sérülések, repedések vagy rozsdafoltok vannak. Általában ez akkor fordul elő, ha a kád már több éves vagy rossz minőségű tisztítószereket használtak hozzá. Az újrafényeztetés ára általában 30 000-50 000 forint között van, attól függően, hogy milyen méretű a kád és milyen állapotban van.

Olvas