Régi kád felújítása Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Kádjavítás Miskolcon - Hozd vissza régi fürdőszobád régi fényét! Több évtizedes fürdőkádod már nem ragyog az eredeti szépségében? Nincs szükség azonnali cserére! Válaszd a kádjavítást, és hozd vissza a fürdőszobád régi fényét! Szakértőink Miskolcon készek segíteni a kád felújításában, akár egyedi igényeidnek megfelelően is. Árak intervallumonként: 20.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig, az ár függ a kád állapotától és a felújítás mértékétől. Ne várj tovább, kérj időpontot szakemberünktől, és élvezd a fürdőkád újrahasznosításának előnyeit!

16 szakember fürdőkád javító most online

István

István

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

11700 - 21900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Miskolcon!

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Kiszállás 1 órán belül.

  • Régi kád felújítása

    6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szuper .. Megbízható. Tökéletes!! 😊

Mihály
2 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Régi kád felújítása

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
3 éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Régi kád felújítása

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen költségekkel jár a régi kád felújítása?

A régi kád felújítása általában 30 000 és 100 000 forint közötti költséggel jár, attól függően, hogy milyen állapotban van és milyen típusú felújítást igényel. A leggyakoribb felújítási módok közé tartozik a festés, a felületi javítás és az újraüvegezés. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát a legjobb eredmény érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart a régi kádak felújítása?

A régi kádak felújítása általában 1-2 hétig tart, attól függően, hogy milyen mértékű felújításra van szükség. Az árak jellemzően 50.000-150.000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen anyagokat és szolgáltatásokat választanak. Ajánlott szakemberrel dolgozni, hogy biztosak lehessenek a minőségben és a tartósságban.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire figyeljek oda a régi kád körüli csempék kiválasztásakor?

Amikor régi kád körüli csempéket választunk, fontos figyelembe venni a kád stílusát és színét, valamint azokat a színeket, amelyekkel a csempék jól harmonizálnak. Az árak változóak, de általában a minőségi régi csempék ára magasabb lehet. Javasoljuk, hogy kérjen tanácsot szakértőtől, hogy megtalálja a megfelelő csempéket a kád körül.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik a jellemzői egy jó minőségű régi kádnak?

Egy jó minőségű régi kád jellemzői közé tartozik az időtállóság, a masszív kialakítás és a magas minőségű anyagok használata. Például, a Kaldewei Classic Duo kád kiváló minőségű acélból készül, tartós és könnyen tisztítható, ára pedig körülbelül 200 000 forint.

Olvas