Zománc kád felújítása Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tegye újra ragyogóvá fürdőszobáját! Válassza zománc kád felújítási szolgáltatásunkat Miskolc területén! Tapasztalt szakembereink garantálják, hogy kádjának újra az eredeti állapotába varázsoljuk, és az árak is rugalmasak: 25 000 - 50 000 Ft között mozognak, az ár pedig attól függ, hogy milyen állapotban van a kád. Ne várjon tovább, hívjon minket még ma és élvezze újra a luxus fürdőzés élményét!

15 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Zoltán.

Zoltán.

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

8900 - 16700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Zománc kád felújítása

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
3 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Zománc kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Zománc kád felújítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítsam meg a zománc kádot?

A legjobb módja annak, hogy megtisztítsd a zománc kádat, az az, ha használsz egy speciális tisztítószert, mint például a Cif Power & Shine fürdőszobai tisztító. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a szappanlerakódásokat és a vízkövet, miközben megóvja a kád zománcos felületét. Általában 1000-2000 forint közötti áron lehet megvásárolni az üzletekben. Fontos, hogy használat előtt mindig olvasd el a termék címkéjét és kövesd az utasításokat.

Olvas

Gyakori kérdés

Mik lehetnek a hosszabb távú problémák a zománc kád felújítása után?

A zománc kád felújítása után hosszabb távú problémák lehetnek a kopás, a repedések és a színfakulás. Azonban a korszerű zománcok és a megfelelő karbantartás segíthetnek elkerülni ezeket a problémákat. Általában a zománc kád felújításának ára 30 000 és 50 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a zománc kád további kopását?

A zománc kád kopásának megakadályozása érdekében javasoljuk a kád rendszeres tisztítását enyhe tisztítószerekkel, valamint a kád védelmét speciális zománcvédő anyagokkal, mint például a Cif Zománcvédő spray (ára kb. 1500 Ft). Emellett fontos kerülni a durva súrolószereket és a hegyes tárgyak használatát a kád tisztításakor. Ha már jelentős mértékben elkopott a zománc, érdemes szakember segítségét kérni a felújításhoz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kezelni a repedéseket a zománc kádon?

A repedések kezelése a zománc kádon általában a kád újrafestését igényli, ami általában 30 000-50 000 forintba kerül. Ajánlott szakszervizt keresni a munka elvégzéséhez.

Olvas