Fém kád felújítása Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fém kádját Miskolcon! Szakembereink biztosítják, hogy kádja újra csillogóan tiszta és élettartama meghosszabbítva legyen. Szolgáltatásunk árai 15.000 és 30.000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen mértékű javításra van szüksége. Ne vesztegesse az időt a szakember keresésével, hívja fel cégünket még ma és kérjen ajánlatot!

15 szakember, aki végzi a fém kád felújítását most online

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

14200 - 26600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fém kádak felújítását Miskolcon!

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával...

  • Fém kád felújítása

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szakmailag felkészült vizszerelők. Gyorsan, pontosan dolgoztak.

János
3 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Fém kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
3 éve

Kazincbarcika Sajószentpéter Edelény Putnok Miskolc Ózd területeken és vonzáskörzetükben. Wc mosogató mosdó kád zuhanytálca akna duguláselhárítás csatornatisztítás.

  • Fém kád felújítása

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ingatlanunk teljes gépészeti kivitelezését végezték. Padlófűtés, radiátorok, kazán, vízteres kandalló, szennyvíz elvezetés, konyhai gépek mosogatógép, tűzhely beszerelése és mindezek engedélyezése. Azóta több esetben is a segítségünkre voltak. Az egyik ilyen emlékezetes eset a karácsony előtt egy nappal bekötött új mosogatógép volt. 15 év után a gázkazánunk cseréjét is rájuk bíztuk, amit határidőre precízen végeztek. Szintén mindent rájuk bíztunk a kémenybelelés szervezését, ugyan így a hivatalos engedélyezést is. Precíz pontos munkavégzés teljes körű ügyintézés volt. Örülünk, hogy nem ment minden jó szakember külföldre és számít a kölcsönös bizalom. Köszönet az eddig elvégzett munkáért és hozzáállásért. Bátran ajánlom.

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert, hogy a fém kádját felújíttassa! Csak néhány perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson ide most!

Egy szakember, aki végzi a fém kád felújítását, fém kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet eltávolítani a rozsdafoltokat a fém kádakról?

A rozsdafoltok eltávolításához javasoljuk a Bar Keepers Friend rozsdátlanító paszta használatát, mely 1 490 forintba kerül. A pasztát nedves szivaccsal kell felvinni a rozsdás területre, majd hagyni hatni 1-2 percig. Ezután vízzel le kell öblíteni és szárazra törölni a kádat.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerek léteznek a fém kádak kárpitozására?

A fém kádak kárpitozására többféle módszer létezik, azonban a leggyakoribb az úgynevezett "hideg kárpitozás". Ennek során a kád belsejét egy speciális ragasztóval bevonják, majd erre kerül a kárpit anyaga. Általában a munka ára négyzetméterenként 10 000-15 000 forint között mozog. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kárpitozás előtt szükséges a kád alapos tisztítása és felületkezelése is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen festéket vagy bevonatot ajánlasz a fém kádakhoz?

A legjobb választás a Hammerite Direct to Rust Metal Paint, amely 6 500 forintba kerül literenként. Ez a festék kiválóan alkalmas fém kádakhoz, mivel tartós és ellenáll a rozsdának. Továbbá, a Dulux Metalshield bevonat is jó alternatíva lehet, amely ára 7 000 forint literenként. Ez a bevonat szintén tartós és ellenáll a korróziónak, valamint könnyen felvihető és szárad.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kicserélni a csaptelepet a fém kádon?

A legjobb megoldás a fém kád csaptelepének cseréjére az, ha szakember segítségét vesszük igénybe. Egy átlagos csaptelep ára körülbelül 10 000-15 000 forint, azonban a csere folyamata bonyolult lehet, és hibás telepítés esetén súlyos károk keletkezhetnek. A szakember általában 20 000-30 000 forintot kérhet a munkáért. Fontos, hogy a csaptelep kiválasztása során figyelembe vegyük a kád típusát és a csaptelep méretét.

Olvas