Akril kád felújítása Miskolcon gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel fürdőkádat akril bevonattal! Keress minket Miskolcon, ha szeretnéd, hogy fürdőszobád új életre keljen. Tapasztalt szakemberünk garantáltan minőségi munkát végez, hogy fürdőkádat a lehető legjobb állapotba hozza. Az árak 30.000 és 50.000 forint között változnak attól függően, hogy milyen méretű és állapotú kádra van szükség. Ne várj tovább, kérj ajánlatot még ma és élvezd a friss, új fürdőszobát!

14 kádfelújító szakember most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

13500 - 25400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfelújító szakemberek Miskolcon!

Profi duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében. Telefonáljon és azonnal indulunk! Szakembereink a legkedvezőbb áron dolgoznak. Duguláselhárítás már 9.500Ft-tól. Non-Stop. Kiszállás azonnal. Kedvező fix árak. Telefonáljon rögtön.

  • Akril kád felújítása

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bár még nincs vége a folyamatnak, de eddig minden tökéletes volt! Segitőkész telefonos tájékoztatás! Időben erkeztek! Szóval 5/5😁😁

János
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón

  • Akril kád felújítása

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló padlófűtés osztó csere.

Marcel
2 éve

WC dugulásának elhárítása, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása. Hívjon minket!

  • Akril kád felújítása

    4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható, korrekt. Csak ajánlani tudom. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfelújítást és vedd fel a kapcsolatot az ellenőrzött helyi szakemberekkel percek alatt! Töltse ki az űrlapot INGYEN és kötelezettség nélkül, hogy kapjon árajánlatokat!

Egy kádfelújító szakember, akril kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt szárad és köt meg az akril kád felújításához használt festék?

Az akril kád felújításához használt festék általában 24-48 óra alatt szárad és köt meg teljesen. Azonban a pontos idő függ a festék típusától és a környezeti feltételektől, mint például a hőmérséklettől és a páratartalomtól. Ajánlott a gyártó által megadott időtartamot betartani a legjobb eredmény érdekében. Árak változóak lehetnek, de általában az akril kád festékek ára 5000-15000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyökkel jár egy új akril kád beépítése?

Az új akril kád beépítése számos előnnyel jár, például a tartósság és a könnyű tisztíthatóság. Az AQUA VIVA akril kádak kiváló minőségű anyagból készülnek, és ár-érték arányuk is kedvező. Az új kád beépítése javítja a fürdőszoba megjelenését és értékét is.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszabadulni a vízkőlerakódásoktól az akril kádon?

Az akril kádon lévő vízkőlerakódásokat hatékonyan eltávolíthatjuk citromsav tartalmú tisztítószerekkel, például a Cillit Bang Power Cleaner citromsavas tisztítószerrel, amelynek ára körülbelül 1500 forint. Fontos, hogy a tisztítószert ne hagyjuk hosszabb ideig hatni az akril felületen, és mindig alaposan öblítsük le vízzel a használat után.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő méretű akril kádot a cseréhez?

A megfelelő méretű akril kád kiválasztásához először is mérje le a jelenlegi kádját és a fürdőszobáját. A legtöbb akril kád 140-170 cm hosszú és 70-80 cm széles, de vannak nagyobbak és kisebbek is. A legnépszerűbb márkák közé tartozik az Ideal Standard, a Roca és a Keramag, áraik általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak. Ha bizonytalan a méret kiválasztásában, kérjen segítséget szakértőtől.

Olvas