Minőségi műanyag kád felújítása Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel műanyag kádját a mi segítségünkkel! Keressen szakembert Miskolcon, hogy kádja újra ragyogóan tiszta és szép legyen. A mi szolgáltatásunkkal garantáltan elégedett lesz, hiszen a kád felújítása árban is versenyképes, és minőségben is a legjobb. Az árak attól függnek, hogy milyen méretű a kád, és milyen állapotban van az alapanyag. Ne habozzon, válassza a legjobbat és élvezze a fürdőzés új élményét!

16 szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását most online

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Pál

Pál

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a műanyag kád felújítását Miskolcon!

Duguláselhárítás és Csatornakamerázás helymeghatározással. Számlával és Garanciával...

  • Műanyag kád felújítása

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon profi szakmailag felkészült vizszerelők. Gyorsan, pontosan dolgoztak.

János
3 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Műanyag kád felújítása

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és környékén. Non-stop ügyelet. korrekt olcsó árak. Duguláselhárítás.

  • Műanyag kád felújítása

    5800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden dícséretet megérdemelnek!Vasárnap este jöttek ki, maximálisan megoldották a problémát ami sürgős volt, és utána alkatrészt szereztek amit kellett és megcsinálták tökéletesre rövid időn belül!Bátran merem ajánlani mindenkinek!Gyorsak, precízek, pontosak!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÓ szakembert Téged is! Kérj percek alatt INGYEN helyi szakértőktől árajánlatot, és legyél biztos a választásban! Jegyezd fel most!

Egy szakember, aki végzi a műanyag kád felújítását, műanyag kád felújítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e speciális tisztítószer a műanyag kádhoz?

Igen, a Cif Power & Shine Műanyag Tisztító Spray kiválóan alkalmas a műanyag kád tisztítására. Ára körülbelül 1500 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen stílusú fürdőszobát ajánlasz a műanyag kád mellé?

Az ajánlott stílus a modern stílus lenne, amely magában foglalja a minimalista kialakítást és a letisztult vonalakat. Az ilyen stílusú fürdőszoba kiegészítői közé tartozhatnak a króm vagy rozsdamentes acél csaptelepek, a fehér kerámia mosdók és a tiszta üveg zuhanykabinok. Az árak változóak lehetnek a kiegészítők és a burkolatok minőségétől függően, ám általában a modern stílusú fürdőszoba ára 500 000 és 1 500 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyire rugalmas a műanyag kád a súly alatt?

A műanyag kádok általában rugalmasak és ellenállnak a súlynak, azonban a konkrét kád típusától és a súlytól függően változhat a rugalmasság mértéke. Például a Kaldewei Conoflat műanyag zuhanytálca 120x90 méretben ellenáll akár 300 kg súlynak is, ára pedig kb. 80 000 Ft. Azonban javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a kád specifikációit és terhelhetőségét a gyártó által megadott információk alapján.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen vastag a műanyag kád falazata?

A műanyag kád falazata általában 3-5 mm vastag. Azonban a pontos vastagság függ a kiválasztott terméktől és gyártótól. Javasoljuk, hogy keresse fel a kívánt kád gyártójának honlapját vagy üzletét a pontos információkért és árakért.

Olvas