Kádcsere Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cserejeledő kádját szeretné kiváltani egy újabbra? Az új kádak széles választékát kínáljuk szolgáltatásunk keretében, amelyek mindegyike szakember segítségével kerül beépítésre. Legyen szó kádcsere vagy zuhanykabin beépítésről, a Miskolci szolgáltatásunk segítségével biztosan elégedett lesz. Az árak az 50.000-200.000 Ft közötti tartományba esnek, az ár függ az Ön projektjének egyedi igényeitől. Válasszon minket, és élvezze a kényelmet és minőséget, amelyet kínálunk!

15 szakember most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

62500 - 117200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Kádcsere

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Budapest és Pest megyében. Azonnali indulás. Dugulás gyorsszolgálat. Garanciával. Non stop. Hivjon most azzonnal indulunk. Kisszállási díj nèlkül.

  • Kádcsere

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom a 3. Szerelő jött ki mire meg tudták csinálni mert az első kettő nem értett hozzá fel nem veszik a telefont ha azt mondják viszahivnak na arra várhat az ember... Katasztrófa a cég... I

András
2 éve

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás, csővezeték duguláselhárítása gyorsan, non-stop. Kedvező árak, Budapesten nincs kiszállási díj, munkánkra garanciát is vállalunk! Szakmai csapat. Kiszállás 1 órán belül. Rejtett költségek nélkül. Fix árak. Több éves tapasztalat.

  • Kádcsere

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, minőségi munkavégzés

Péter
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagokkal lehet feldobni a fürdőkádot?

Lehetősége van különböző anyagokkal felújítani a fürdőkádját attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni. Például, ha szeretne egy modern kinézetet, akkor a fürdőkádját akrillal lehet bevonni, ami körülbelül 300-500 euróba kerül. Ha egy hagyományosabb megjelenés a cél, akkor a fürdőkád fa- vagy csempékkel is burkolható, amelynek ára körülbelül 100-300 euró. Viszont, ha a kád szerkezetében is probléma van, akkor célszerű az egész fürdőszobát felújítani, amely általában 2000-5000 euróba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet kicserélni a csempét és járólapot a fürdőkád körül anélkül, hogy kárt okoznánk a többi felületen?

A fürdőkád körüli csempék és járólapok kicseréléséhez javasoljuk a PUR alapú helykitöltő anyagok használatát, amelyek segítségével elkerülhető a károsodás a környező felületeken. Az árak változóak, de egy 500 ml-es tubus általában 1500-2000 forintba kerül. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni a munka végzéséhez.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú vízvezeték csövet kell használni hideg és meleg vízellátáshoz a fürdőkádhoz?

Hideg és meleg vízellátáshoz egyaránt alkalmazható pex csöveket ajánljuk, amelyek ára általában 150-300 forint per méter. Azonban a pontos típus és árak a helyi boltokban eltérhetnek, érdemes a szakértőket megkérdezni a konkrét ajánlásokért.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen csaptelepet ajánlasz a fürdőkádhoz?

A Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelepe kiváló minőségű, stílusos és könnyen kezelhető választás fürdőkádhoz. Ára általában 30 000 forint körül alakul.

Olvas