Fürdőkád csere Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le fürdőkádat most! Találd meg a legjobb szakembert Miskolcon, hogy az álmaid fürdőszobáját valóra válthasd. Válaszd szolgáltatásunkat, mely egyedülállóan magas minőséget biztosít, és garantált elégedettséget nyújt. Áraink a fürdőkád típusától és az elvégzendő munka bonyolultságától függenek. Az intervallumok 50 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjednek. Vedd fel velünk a kapcsolatot most, és változtass az otthonod fürdőszobáján!

16 szakember fürdőkád javító most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Dániel

Dániel

erdekel.

Dávid

Dávid

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

44200 - 82800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Miskolcon!

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón. Duguláselhárítás Budapesten és...

  • Fürdőkád csere

    5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a mester úr gyorsan szakszerűen megoldotta a problémát. Lassan aktuális a fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), nyilván őt fogom keresni ez ügyben is.

Benjámin
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Profi géppark. Gyors kiszállás. Rejtett költségek nélkül.

  • Fürdőkád csere

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, korrektek

Géza
2 éve

Duguláselhárítás szakembertől, professzionális gépekkel, mi nem használunk csőgörényt. Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében. Kamerás duguláselhárítás.

  • Fürdőkád csere

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jöttek ki a megadott időpontra és nem vették fel a telefont.

Benedek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan kell eltávolítani és helyettesíteni a meglévő fürdőkádat új, helytakarékos és funkcionális káddal?

Először is javasoljuk, hogy mérjék fel a jelenlegi fürdőhelyiségüket, és válasszanak egy olyan fürdőkádat, amely megfelelő méretű és megfelel a helytakarékos és funkcionális igényeiknek. Az árak függnek a választott kád típusától és anyagától. Javasoljuk, hogy keresse fel a helyi szaniter boltokat és mérnökeket, akik segíthetnek kiválasztani a megfelelő kádat, valamint eltávolítják a régi fürdőkádat és telepítik az újat. Általában az ilyen munkálatok jelentős költséggel járnak, de a méret, anyag és egyéb tényezők függvényében változhatnak. Javasoljuk, hogy az elején egy költségvetést állítsanak fel, hogy pontosan tudják, mennyit kell elkölteniük erre a projektre.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a vízvezetéket az új, helytakarékos fürdőkádhoz a kifogástalan működés érdekében?

Az új, helytakarékos fürdőkádhoz való megfelelő vízvezeték csatlakoztatáshoz javasoljuk a megbízható és minőségi termékek használatát, például a Hansgrohe Metris Select csaptelepsorozatot, amelynek ára általában 50 000 és 100 000 forint között változik. A csatlakoztatást szakemberrel végeztesse el, hogy biztosan kifogástalan működést érjen el.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba átalakításával járó fürdőkád csere?

A fürdőszoba átalakításával járó fürdőkád csere előnyei között szerepelhet a helytakarékosság és az esztétikai megjelenés javítása. Továbbá az új fürdőkádak között népszerűek a Whirlpool vagy a hidromasszázsfunkciókkal ellátott modellek, amelyek kényelmes élményt nyújtanak és egészségügyi előnyökkel is járnak. A fürdőkádcsere ára általában az új kád típusától és méretétől függ, átlagosan pedig 100.000-400.000 Ft között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel és időtartammal jár a fürdőkád csere a különböző méretű és stílusú praktikus fürdőszobákban?

A fürdőkád cseréje körülbelül 4-6 órát vesz igénybe és átlagosan 150 000-200 000 forintba kerül a különböző méretű és stílusú fürdőszobákban. Az árak azonban eltérhetnek, attól függően, hogy milyen anyagból készült a kád és mennyire bonyolult a beépítés folyamata. A legjobb, ha kér egy árajánlatot egy szakembertől a pontos költségek meghatározása érdekében.

Olvas