Fürdőkád tisztítása Miskolc szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tiszta és csillogó fürdőkádra vágysz? Bízd a szakemberre! Válaszd szolgáltatásunkat Miskolc területén és élvezd a tiszta fürdőzés élményét. Garantáljuk, hogy fürdőkádod a lehető legjobb kezekben lesz, és a legjobb minőségű tisztítószereket használjuk. Áraink rugalmasak, az ár függ az eltávolítandó szennyeződések mennyiségétől és az adott fürdőkád méretétől. Ne habozz, hívj minket még ma és élvezd a tiszta fürdőzés élményét!

16 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

2600 - 4800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Miskolcon!

Éjjel nappal. Profi szakemberek. Tiszta munka végzés non stop. A munkánkra garanciát vállalunk.

  • Fürdőkád tisztítása

    5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Hívtak mielőtt odaértek. Az előre megbeszélt időpontban jött a szaki. Elmondták mi a teendő. El tudtam őket érni telefonon! Hálás vagyok!

Zsolt
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Profi géppark. Rövid határidő. Rejtett költségek nélkül. Gyors kiszállás. Precíz munkavégzés.

  • Fürdőkád tisztítása

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható,időben teljesít csak ajánlani tudom

Barnabás
2 éve

Duguláselhárítás Csepelen és duguláselhárítás Pesterzsébeten. Duguláselhárítás...

  • Fürdőkád tisztítása

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Szuper,nagyon gyors és nagyon jó!!

Lőrinc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád nem tartja a meleg vizet?

Ajánlott ellenőrizni a fürdőkád csaptelepének beállításait és szükség esetén javítani vagy cserélni azt. Ha a probléma továbbra is fennáll, ajánlott szakember segítségét kérni. A javítás költségei általában függenek a sérülés mértékétől és a csaptelep típusától, azonban átlagosan az alkatrész ára körülbelül 10 000-20 000 forint lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen javításokat lehet végezni egy sérült fürdőkádon?

Egy sérült fürdőkád javítására különféle módszerek állnak rendelkezésre attól függően, hogy a kád mennyire sérült. A felületi karcolások, repedések és lyukak könnyen javíthatók epoxi vagy poliészter javítóanyagokkal. Az árak a javítás mértékétől függnek, de általában 10 000-20 000 forintba kerülnek. Ha a kád sérülése súlyosabb, akkor a teljes kádcsere lehet a legjobb megoldás, ami általában 50 000-100 000 forintba kerül. Ajánlott szakemberrel dolgozni, hogy biztosan a megfelelő módszert alkalmazzák és a javítás tartós legyen.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen tisztítószereket használjak a fürdőkád tisztításához?

Ajánlom a DOMESTOS POWER FRESHNESS termékünket, mely hatékonyan távolítja el a fürdőkádban lerakódott szennyeződéseket és kellemes illatot hagy maga után. Ára átlagosan 1500-2000 forint. Kerülje az erős savakat és a karcosodást okozó szereket.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan távolíthatom el a szappanhabot a fürdőkádból?

A szappanhabot a fürdőkádból könnyedén eltávolíthatjuk ecettel. Egy keverék készítéséhez használjunk egyenlő arányban ecetet és vizet, majd ezt permetezzük az érintett felületre és hagyjuk hatni néhány percig. Ezután a szappanhabot könnyen eltávolíthatjuk egy kefével vagy szivaccsal. Az ecet ára körülbelül 200-300 forint per liter.

Olvas