Kád kibontása Miskolc területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Kád kibontása - gyors és megbízható szolgáltatás Miskolcon! Hívja most az ügyfélszolgálatunkat, és bízza ránk a kád kibontását szakértő kezekbe. Áraink kedvezőek, amelyek a kád méretétől és az elvégzendő munka összetettségétől függenek. Az árak intervallumai 10 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig terjednek. A szolgáltatásunkkal időt és energiát spórolhat meg, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Ne várjon tovább, hívja most a Kád kibontása szakembereit!

15 szakember most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Ádám

Ádám

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Miskolcon?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Miskolcon!

Hívjon, ha eldugult a lefolyó és azonnal indulunk. Duguláselhárítás Budapest és Pest Megye

  • Kád kibontása

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pizzájuk nagyon finom. Más ételek is rendelhetők, de mi most csak pizzát rendeltünk, így csak erről tudok nyilatkozni.

Jenő
2 éve

Duguláselhárítás akciós áron most csak fix 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Duguláselhárítás számlával, garanciával, akciós áron, 10.000 Ft-ért Hajdú-Bihar megyében. Rejtett költségek nélkül. Profi géppark. Precíz munkavégzés. Rövid határidő. Gyors kiszállás.

  • Kád kibontása

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Lakásomban szükséges fűtés bővítés kapcsán lemezradiátor cserére kerestem szakembert. Nem lehet mindig telefonon elérni a szakembert, de később visszahívott és a megbeszélésünk alapján árajánlatot is kaptam az elvégzendő munkára. A szerelés jól ment, extra kérésem is teljesítették és szépen, gyorsan dolgoztak. Az ár az előre megállapított keretbe belefért, így ez is rendben volt. Köszönöm az elvégzett munkát!

Bertalan
3 éve

Duguláselhárítás szakszerűen és olcsón

  • Kád kibontása

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló padlófűtés osztó csere.

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki végez kád kibontását a városban?

A kádak bontását a Városi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Kft. végzi, árakat a honlapjukon található árjegyzék tartalmazza.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes kád kibontását végezni?

A kád kibontását akkor érdemes végezni, ha a kád már nem használható, vagy ha a fürdőszoba teljes felújítását tervezik. Az árak változóak lehetnek, azonban átlagosan a kád kibontásának költsége 20 000-30 000 forint körül mozog. Fontos megjegyezni, hogy a kád kibontását mindig szakemberre kell bízni, hogy biztonságosan és megfelelően végezzék el.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol lehet beszerezni a szükséges anyagokat a kád kibontásához?

A szükséges anyagokat a kád kibontásához a legjobb helyen a Bauhausban vagy a Praktikerben lehet beszerezni. Az árak általában 10 000 és 50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú anyagokra van szüksége. Ajánlott a minőségi anyagok vásárlása, hogy biztosítsa a tartósságot és a biztonságot a kád kibontása során.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a garancia a kád kibontására és cseréjére?

A kád kibontására és cseréjére általában 1-2 év garancia van, attól függően, hogy milyen típusú kádot választ. Az árak pedig általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak, szintén a kád típusától függően. Azonban javasolt pontosabb információért megkeresni a kád szállítóját vagy a kivitelezőt.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Miskolcon