Kémény bontás Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 79 kéményépítő közül! Korrekt kémény bontás árak: 3000-5600 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 kéményépítő most online

László

László

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény bontás Miskolcon?

3000 - 5600 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Sürgősségi Tetőjavítás, beázások javítása, felújítás rövid határidővel, garanciával. Beázások Javítása, garanciával, több mint 20 év tapasztalattal, számlával, bármely nap. Ácsmunkák. Tetőfedés. Bádogos munkák.

 • Kémény bontás

  9500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szenzációs csapat! Korrekt, gyors, megbízható emberekkel.! CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról.

 • Kémény bontás

  9200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt Batáságos személyzet Gyors lerakodás.

Palatető, sík- és hullámpala, illetve régi cseréptető bontás nélküli, szakszerű felújítása. Felmérés, kivitelezés: szigetelés, fedés, felújítás, akár bontás nélkül 1998 óta!

 • Kémény bontás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kaptam, kedves és hozzáértő a kiszolgálás

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami...

 • Kémény bontás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ígéretet kaptam, de árajánlatot nem sajnos

Tető javítás ingyenes felméréssel, korrekt áron. Keressen minket bizalommal. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés. Gyors és megbízható. Szolgáltatások: Tetőfedés, Tető javítás és csere, Ereszcsatornázás, Bádogozás, Zsindelyezés, Palatető javítás, Ácsmunkák.

 • Kémény bontás

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Jó és gyors kiszolgálás nagy választékban

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény bontás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény bontás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a kémény bontás átlagos díja 3200 - 6000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Miskolcon a kémény bontás szolgáltatáshoz már 78 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 60 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek kéményépítőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kémény bontás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kéményépítő?

Egy jó kéményépítő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kéményépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas