Kémény építés téglából Miskolc területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 77 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 35300-66200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 kéményépítő most online

József

József

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Miskolcon?

35300 - 66200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Kémény építés téglából

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi csapat, csak ajánlani tudom.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák...

 • Kémény építés téglából

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértés, segítőkészség. Jó itt vásárolni.

Bádogozás szakértő módon. Minőségi munka, 20 év tapasztalat, 100% elégedettségi garancia.

 • Kémény építés téglából

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2021-ben Lindab cserepes lemezzel lett a tetőm újrafedve .Az idei évben kémény visszabontása miatt egy táblát kellett rendelnem ,(kb 5nm)a helyi forgalmazóhoz 3 hét után meg is érkezett. A kéményt visszabontották a tető síkja alá .Kicsomagoláskor derült ki hogy a megrendelt profil nem egyezik a tetőn lévővel. Mondtam így nem lesz jó cseréljük ki.A helyi forgalmazó hosszas keresés után kiderítette,hogy ezt a profilt 2018 óta nem gyártják,nem érhető el Magyarországon,ha rendelek 150 nm behozzák külföldről.A táblából vágott darabokkal és 5tubus sziloplasttal lefedték a lyukat. Botrányosan néz ki.Felmerül a kérdés,hogy érdemes-e ezt a gyártót választani ha 12 év után nem tudja pótolni ha esetleg valami miatt egy részt cserélni kell.Érdemes meggondolni más alternatívát!

Szakmai támogatás, segítség ajánlat összeállításban. A Villas áll az Ön rendelkezésére! PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és...

 • Kémény építés téglából

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedves targoncások!

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Az egész országban. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon.

 • Kémény építés téglából

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkészek voltak a megfelelő típus kiválasztásánál, gyorsan elkészült az árajánlat is. A megrendelést követően folyamatosan tájékoztattak a lemezek megérkezésének várható időpontjáról. Az általuk ajánlott sofőr is pontosan érkezett a kiszállítandó áruval és segített a lepakolásnál is, habár ez nem volt a megállapodás része.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a kémény építés téglából átlagos ára 47300 - 88700 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Miskolcon a kémény építés téglából szolgáltatáshoz már 73 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Miskolcon?

Most 56 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok kéményépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kéményépítőt keresned ha szükséged van erre: kémény építés téglából.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi kéményépítő segítségét?

Egy profi kéményépítő a kémény építés téglából mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kémény építés téglából?

A kémény építés téglából és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy kéményépítőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas