Kerti tó építés Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 86 kertépítő közül! Korrekt kerti tó építés árak: 3100-5900 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 kertépítő most online

Szabolcs

Szabolcs

erdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerti tó építés Miskolcon?

3100 - 5900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Precíz kivitelezés! Alapásás, tereprendezés, épületbontás. Kérjen árajánlatot. Építőanyag behordás. Betonbontás. Pincetömb kiemelés. Medence, tómeder kiásás. Szolgáltatások: Gépi földmunka, Épület- és betonbontás, Építőanyag behordás.

 • Kerti tó építés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Partnercég

Árok ásás, terep rendezés, föld kiemelés nálunk a leggyorsabban. Gépparkunk a kicsitől a nagyig kiszolgálja ügyfeleinket.

 • Kerti tó építés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Profi jó csapat!

FŰNYÍRÁS / KERTTERVEZÉS / FÁK METSZÉSE / LOMBSZEDÉS / SÖVÉNY KARBANTARTÁS / KERTI TAVAK. Ingyenes ajánlatkérés weboldalunkon.

 • Kerti tó építés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Maximális segítség és tanácsadás a növényekkel kapcsolatban.

Ha Ön is egy gyönyörű kertre vágyik. Webshopom életerős növényekkel, hasznos információkkal várja. Segítünk. Képet küldünk. Hazai földben termesztett.

 • Kerti tó építés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A hírnévhez méltó gyönyörű kertek! - Gratulálok!

Ömlesztett árú szállítás, sóder, töltő-termő föld, zúzott kő, sitt szállítás, teherautó

 • Kerti tó építés

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindig kedves és szakértő hozzá állás . Az építőknek nagyon jó ízlésük van, bátran lehet rájuk hagyatkozni, és persze a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő kerti tó építés közben Miskolcon