Minőségi térburkolás Miskolcon. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 76 kertépítő közül! Korrekt térburkolás árak: 2100-3900 Ft/fm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

11 kertépítő most online

János

János

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Pál

Pál

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a térburkolás Miskolcon?

2100 - 3900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Régóta szeretnél medencét de nem tudod, hogy lehetne megvalósítani a vágyadat? Mutasd meg nekünk álmaid medencéjét, és mi megvalósítjuk elképzelésed. Hőszigetelt medence. 25 év Tapasztalat. Automatizált okos medence.

 • Térburkolás

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó olcsó

Termékeink a tökéletes kerti partik nélkülözhetetlen elemei. Keressen minket most. Több mint 20 éves tapasztalat, több száz elégedett vásárló. Minőségi termékek. Sütés főzés bográcsozás. Tökéletes grill élmény. Ingyenes szállítás.

 • Térburkolás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Profi jó csapat!

Az általad kiválasztott áruházunkban személyesen átveheted rendelésed. Rendelj még ma! Gyors és biztonságos termék kiszállítás az egész országban. Nézd meg kínálatunk.

 • Térburkolás

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kitűnő munka, megbízhatóság jellemzi a céget. Csak a legjobbakat tudom mondani, ill. írni!

Szezonális kedvezmény. Mi nem operálunk óradíjjal, a föld ismerete nélkül. Ez szakmaitlan. Sokkal többet kihozhatsz a megfelelő gépi földmunkából, mint azt eddig gondoltad.

 • Térburkolás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Sok szép növény van és kedvesek az ottani dolgozók.

Teljeskörű aszfaltozás mosolygaraciával az egész ország területén. A Nyugati és Keleti Pályaudvart is mi készítettük el.

 • Térburkolás

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és felelőségteljes csapat

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő térburkolás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térburkolás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a térburkolás átlagára 2600 - 4800 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Miskolcon?

Most 64 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉRBURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kertépítő?

Egy kertépítő a következő munkával kereshető meg: térburkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertépítő?

Egy megbízható kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kertépítőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas