Klíma tervezés Miskolcon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Klímaszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb klímaszerelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 77 klímaszerelő közül, 5900-11100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a klíma tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 klímaszerelő most online

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma tervezés Miskolcon?

5900 - 11100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb klímaszerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

A legújabb gyártási technológiával készült exkluzív tapéták egyedi megrendelésre. Egyedi poszter tapéták. Prémium minőség, Egyedi minták, Bármilyen méretben.

 • Klíma tervezés

  11200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és hatékony árú átvétel! Szállító

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Magas elégedettség. Rugalmas partner. Ingyenes kiszállítás.

 • Klíma tervezés

  11000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Másfél év alatt készült el házunk, az igéretnek megfelelő minősègi anyagokkal, néhány hónapos kèsedelemmel, ez volt a hibàjuk, továbbá a kőművesmunkákban voltak pntatlanságok, amik javítasra kerültek. Könnyű volt velük a kacsolattartás, az èpíkezés alatt egy vitára kerûlt csak sor. Pènzügyileg korrektek voltak, nem sajnaltàk az anyagot, nem akartak rajtunk spórolni. A hibàkat menet közben javítottàk, ezért az atadasnal nègy hiba volt csak. Összességében elégedettek voltunk a cēggel.

Szakképzett, tapasztalt mesterembereink irányítása alatt teljeskörű felújítást vállalunk.Tervezés és kivitelezés.

 • Klíma tervezés

  10900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem találtam meg a Balatonakarattya projekt tervrajzait, hol, mit szeretne építeni a Bord.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Saját szakemberek. Referenciák. Komplett beruházások.

 • Klíma tervezés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, nagy tapasztalattal. Magas színvonalú tervezési munkáik miatt csak ajánlani tudom. Nagy projektek passzolnak a legjobban hozzájuk, de a kisebeket is jól elvégzik.

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Klíma tervezés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tetszett szeretek ott dolgozni ❤️

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg klímaszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy klímaszerelő klíma tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma tervezés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a klíma tervezés átlagára 5500 - 10400 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - mi alapján választhatunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok klímaszerelőt Miskolcon?

Jelenleg 60 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy klímaszerelő ezzel a feladattal bízható meg: klíma tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi klímaszerelő segítségét?

Egy profi klímaszerelő a klíma tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: klímaszerelő?

Ha a legjobb klímaszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A klíma tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas