Épületgépészeti tervezés Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 95 építészmérnök közül! Korrekt épületgépészeti tervezés árak — 6300-11900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

14 építészmérnök most online

Karoly

Karoly

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az épületgépészeti tervezés Miskolcon?

6300 - 11900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

A legújabb gyártási technológiával készült exkluzív tapéták egyedi megrendelésre. Egyedi poszter tapéták. Prémium minőség, Egyedi minták, Bármilyen méretben.

 • Épületgépészeti tervezés

  11200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és hatékony árú átvétel! Szállító

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Magas elégedettség. Rugalmas partner. Ingyenes kiszállítás.

 • Épületgépészeti tervezés

  11000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Másfél év alatt készült el házunk, az igéretnek megfelelő minősègi anyagokkal, néhány hónapos kèsedelemmel, ez volt a hibàjuk, továbbá a kőművesmunkákban voltak pntatlanságok, amik javítasra kerültek. Könnyű volt velük a kacsolattartás, az èpíkezés alatt egy vitára kerûlt csak sor. Pènzügyileg korrektek voltak, nem sajnaltàk az anyagot, nem akartak rajtunk spórolni. A hibàkat menet közben javítottàk, ezért az atadasnal nègy hiba volt csak. Összességében elégedettek voltunk a cēggel.

Szakképzett, tapasztalt mesterembereink irányítása alatt teljeskörű felújítást vállalunk.Tervezés és kivitelezés.

 • Épületgépészeti tervezés

  10900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nem találtam meg a Balatonakarattya projekt tervrajzait, hol, mit szeretne építeni a Bord.

Otthona megtervezésén kívül lakásfelújítást és bővítést is vállalunk. Keressen bizalommal! Profi csapattal és nemzetközi tapasztalatokkal a hátunk mögött végezzük munkánkat. Ingatlan értékesítés. Saját szakemberek. Referenciák. Komplett beruházások.

 • Épületgépészeti tervezés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Profi csapat, nagy tapasztalattal. Magas színvonalú tervezési munkáik miatt csak ajánlani tudom. Nagy projektek passzolnak a legjobban hozzájuk, de a kisebeket is jól elvégzik.

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Épületgépészeti tervezés

  6400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tetszett szeretek ott dolgozni ❤️

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök épületgépészeti tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Épületgépészeti tervezés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon az épületgépészeti tervezés átlagos ára 7900 - 14900 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan válasszunk Miskolcon?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Miskolcon?

Jelenleg 58 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt hívnod akkor, ha erre van szükséged: épületgépészeti tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha építészmérnökt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas