Tervezés Miskolcon gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb tervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 86 tervező közül, 1700-3200 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Miskolcon környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 tervező most online

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül a tervezés Miskolcon?

1700 - 3200 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Építkeznél, felújítanál? Kérj ajánlatot még ma álmaid otthonának tervezésére!

 • Tervezés

  6200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

2021 decemberében bíztuk meg a Villa International zrt-t egy három lakásos társasház engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésére. Eredetileg 2019 április 30 volt a határidő, de sajnos többszöri hosszadalmas csúszást követően csak szeptemberben kaptunk építési engedélyt, ezalatt volt hogy hetekre eltűntek és nem csináltak semmit. Ezt követően a kiviteli tervek is elkészültek, de kiderült, hogy olyan födém elemeket terveztek, amelyek nem szállíthatók ki a helyszínre a megközelítés adottságai miatt. Ezért az egész kiviteli statikai terveket át kellett dolgozni. Most már2020 szeptemberében a kivitelésnél tartunk és folyamatosan ütközünk olyan problémákba, mind az építész, mind a statikai terveken, hogy bizonyos részletek nincsenek kidolgozva, másokat elfelejtettek, vagy éppen rossz megoldást alkalmaztak. Senkinek nem ajánlom hogy őket bízzák meg!

Minőségi gipszkarton dizájn és szerelés megfizethető áron. Munkámra garanciát vállalok - Nézze Meg. Gyorsaság - Rövid határidők - Profi Gipszkarton Szerelés - Keressen Bizalommal.

 • Tervezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt, kedves, szimpatikus építész! Jó ötletek, szépérzék, igyekszik egyedi épületet tervezni, de maximálisan figyelembe veszi az építtető kívánalmait. Nagyon jó szívvel ajánlom!

A modern épületek tervezésében több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Pontosan, határidőben készítjük el a terveket. 3D-s látványtervek. Szentendrei irodával. Egy évtizedes tapasztalat. Típusok: Modern családi ház, Mediterrán családi ház.

 • Tervezés

  11200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

imádom a terveiket...

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Tervezés

  11400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Hihetetlen kedvesek, korrekt szakmai tudással rendelkező szakemberek dolgoznak az irodában, csak ajánlani tudom!

Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. A végleges tervekről megvalósítási tervdokumentációt készítek. Kérjen ajánlatot most. Bútorok szerkesztése. Egyedi ajánlatkérés. Akár 24 órán belül. Gyönyörű otthon. Kamerák beállítása.

 • Tervezés

  8300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

I might be partial in feedbacking this company cause it's owned by my brother but I'd still recommend it with full swing :-)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tervezés: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a tervezés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tervezőt Miskolcon?

Ebben a pillanatban 66 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tervező?

Egy tervező a következő feladattal bízható meg bátran: tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tervező?

A jó tervező pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: tervezés?

A tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tervezőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas